Home Actualitate Cum s-a facut de ras un REPORTER DE LA ANTENA 3, cersind...

Cum s-a facut de ras un REPORTER DE LA ANTENA 3, cersind sarmale

Un reporter al postului de televiziune Antena 3 s-a dat drept consilier al edilului Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, si a cerut mai multe cantitati de sarmale de la mai multe restaurante pentru 1 Decembrie, potrivit reprezentantiilor Primariei Sectorului 2.

Avand in vedere ca solicitarea a creat suspiciuni, reprezentantii restaurantelor au semnalat cazul Politiei Locale a Sectorului 2.

„Cu ocazia verificarilor facute de politistii locali ai Sectorului 2 a reiesit faptul ca sub numele asa-zisului consilier al primarului Neculai Ontanu se ascunde Ionut Cristache jurnalist al postului de televiziune Antena 3”, se precizeaza intr-un comunicat al Primariei Sectorului 2.

Impotriva jurnalistului Ionut Cristache de la Antena 3, Politia Locala a Sectorului 2 a decis sa faca plangere penala pentru savarsirea infractiunilor de uzurpare de calitati oficiale si escrocherie, au mai precizat reprezentantii Primariei Sectorului 2.

„Cu aceasta ocazie, edilul sectorului 2 trage un semnal de alarma fata de asemenea practici ilegale la care recurg anumite persoane (mai nou si jurnalistii postului de televiziune Antena 3), care doresc sa obtina diverse avantaje, pretinzand ca reprezinta institutii sau persoane publice”, mai scrie in comunicat. (Mihai Caldararu)

2 COMMENTS

  1. Numarul celor care “fac foamea” ,este in progresie geometrica !Dar ca reporter al unui trust de presa,sa ai asemenea comportament,este regretabil !Cei care umbla dupa fripturi,sunt fripturisti!Cei care umbla dupa sarmale(in plus),cum se numesc ? Sarmalosi ?

  2. Io zic s-o lase jos ca makaie! Fripturistul ce prezanta “aspectul” e un veritabil poopinkoorist basist si de oftica pe reporterul care l-a pus in “ghilotina” pe Base cu intrebari despre “pacatele” fiesi se repezi sa-l faca sarmalos pe reporter. Rushinikaka…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version