Home Actualitate CUTREMURATOR: Noi detalii despre moartea lui Ionut, baiatul mancat de caini!

CUTREMURATOR: Noi detalii despre moartea lui Ionut, baiatul mancat de caini!

Pentru prima data, parintii lui Ionut Anghel au descris mult mai amanuntit filmul mortii fiului lor.

Parintii lui Ionut, baiatul de patru ani ucis de caini in apropierea parcului Tei au descris pentru prima data modul in care micutul si-a pierdut viata. Marturia este facuta pe baza discutiilor pe care cei doi parinti le-au avut cu fratele mai mare a lui Ionut, Andrei.

Valentin si Andreea Felicia Anghel au acordat un interviu postului de televiziune german RTL si au descris pentru prima data in amanunt ultimele clipe din viata lui Ionut.

Parintii baiatului au specificat faptul ca informatiile sunt „la prima mana”, adica din gura fratelui mai mare, care a asistat la intreaga scena.

„Prima data, din spusele fratelui, a venit un caine si a sarit pe el. Apoi au venit si ceilalti”, a povestit Valentin Anghel, tatal lui Ionut.

„Au venit si ceilalti si l-au inconjurat pe cel mai mic, pe Ionut. Fratele cel mare a reusit sa fuga, dar, din cate am inteles, s-a ratacit si s-a intors tot acolo. In momentul in care a venit, Ionut era pe jos si cainii trageau de el. Il tarau pur si simplu”, a marturisit si Andreea Felicia Anghel.

Mama lui Ionut a exclus din start alte ipoteze legate de uciderea baiatului, in afara de atacul maidanezilor.

„Cand l-au gasit, s-a constatat la fata locului ca prezenta muscaturi pe toata suprafata corpului”, a mai spus Andreea Felicia Anghel.

Moartea lui Ionut Anghel a nascut multe scenarii, majoritatea fiind legate de existenta unor caini de lupta sau a unor oameni ai strazii in zona. Pana acum, parintii baiatului nu au mai descris atat de exact filmul mortii baiatului, in afara de declaratiile pe care le-au dat la Parchet.

Intregul reportaj facut de RTL despre maidanezii din Romania il puteti vedea AICI.

Exit mobile version