Home Actualitate FAMILIA LUI IONUT, atacata de caini!

FAMILIA LUI IONUT, atacata de caini!

Mama, tata si fratele lui Ionut Anghel au fost atacati de caini maidanezi in cimitir, unde venisere sa aprinda o lumanare.

Familia lui Ionut, copilul ucis de maidanezi la inceputul lunii septembrie, a trecut printr-un moment cumplit.

Luni, parintii baiatului au fost atacati de caini, chiar in cimitir, unde venisera sa aprinda o lumanare.

Tatal lui Ionut, Valentin Anghel, a povestit ca mai multi maidanezi au sarit sa il muste. Paznicii cimitirului au intervenit insa si au reusit sa alunge cainii.

Mai mult, Valentin Anghel sustine ca nu este prima data cand el sau sotia lui sunt atacati de maidanezi in cimitirul Sf. Vineri.

Pe 25 septembrie, Curtea Constitutionala a stabilit ca Legea privind cainii fara stapan este constitutionala.
 
Pe 10 septembrie, Camera Deputatilor a adoptat Legea privind cainii fara stapan, care stabileste, printre altele, un termen de 14 zile lucratoare in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca acestia nu sunt revendicati sau adoptati, pot fi eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea.

Proiectul de lege privind cainii fara stapan a fost adoptat de plenul Camerei Deputatilor cu 266 de voturi „pentru”, 23 de voturi „impotriva” si 20 de „abtineri”.

Legea, adoptata dupa moartea lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi, a fost contestata la CCR de un grup de 30 de parlamentari, din toate grupurile parlamentare, cu exceptia UDMR.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version