Home Actualitate FOC in mai multe zone din municipiul Botosani! Incendii de la transformatoarele...

FOC in mai multe zone din municipiul Botosani! Incendii de la transformatoarele electrice

Sambata dimineata, locuitorii din mai multe zone ale municipiului Botosani au intrat in alerta din cauza unor incendii izbucnite, cel mai probabil, de la transformatoare electrice.

Scanteile de la un transformator ar fi provocat incendierea unui autoturism parcat in apropierea transformatorului respectiv.

Flacari impresionante, de cativa metri inaltime, s-au ridicat in aceasta dimineata in apropiere de Catamarasti, la capatul liniilor de tramvai, la intrarea in municipiu. Un transformator electric ar fi provocat incendiul pentru stingerea caruia au fost trimise patru autospeciale de la Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, existand in apropiere si o statie Peco.

Si in zona Stadionului Mecanex au izbucnit flacari. Se pare ca tot de la un transformator, ca si in cazul unui al incendiu, produs tot azi dimineata, langa Politia Rutiera, unde a incendiul a distrus un autoturism parcat in acea zona.

De la un cablu electric ar fi luat foc si un copac, in zona Electrocontact, unde circulatia a fost restrictionata pe un sens pentru a le permite pompierilor sa actioneze pentru stingerea incendiului si pentru indepartarea urmele de pe carosabil.

In sprijinul echipajelor de pompieri de la Botosani au venit si autospeciale de la Dorohoi.

Desi la prima vedere lantul de incendii ar avea o cauza comuna, oficial,pompierii nu s-au pronuntat inca. Deocamdata, „cauza este in curs de stabilire”, potrivit purtatorului de cuvant al ISU, Dorina Lupu.

Exit mobile version