Home Actualitate IONUT s-a luptat cu cainii, salvandu-i viata fratiorului sau!

IONUT s-a luptat cu cainii, salvandu-i viata fratiorului sau!

In dosarul mortii lui Ionut Anghel exista cateva amanunte dramatice legate de moartea baiatului de patru ani, care a sfarsit intre coltii unor caini maidanezi la inceputul lunii septembrie, in apropiere de Parcul Tei.

Surse din cadrul anchetei ne-au declarat ca baiatul s-a luptat cateva minute bune cu animalele, incercand sa-si salveze viata. Cadavrul baiatului a fost gasit cu pumnii stransi, iar intre degete s-au gasit fire de par care apartin animalelor ucigase.

Practic, pentru ca a luptat pana in ultimul moment si a atras furia cainilor asupra sa, el a salvat viata fratelui sau mai mare, Andrei, care a reusit sa fuga de la fata locului.

Intr-un intrerviu adordat postului de televiziune german RTL, parintii lui Ionut povesteau ca Andrei le-a povestit ca a fugit dupa ajutor, insa s-a ratacit prin vegetatia de pe malul lacului.

„Prima data, din spusele fratelui, a venit un caine si a sarit pe el. Apoi au venit si ceilalti. L-au inconjurat pe cel mic, pe Ionut. Fratele cel mare a reusit sa fuga dar din cate am inteles s-a ratacit si s-a intors tot acolo. In momentul in care a venit Ionut era pe jos si cainii trageau de el. Il tarau pur si simplu. Cand l-au gasit, s-a constatat la fata locului ca prezenta muscaturi pe toata suprafata corpului”, au povestit sotii Anghel la RTL.

Un alt amanunt dramatic este acela ca dupa ce si-a dat seama ca nu va putea face fata animalelor dezlantuite si probabil va muri, Ionut s-a retras in pozitie fetala, lasandu-se prada coltilor care ii sfasiau carnea. De altfel, aceasta este si pozitia in care politistii chemati la fata locului l-au gasit. Mai exact, este vorba de pozitia in care copiii nenascuti cresc in burta mamei si care, la nivel inconstient, reprezinta dorinta de intoarcere la momentul nasterii.

„Pentru un copil aflat intr-o astfel de situatie, pozitia fetala a fost dictata de instinctul de aparare. Este pozitia in care ne simtim cel mai in siguranta. Daca extindem analiza, ajungem la experienta primordiala, cea din pantecul mamei, dar si aici vorbim tot despre nevoia de siguranta”, a declarat psihologul Hanibal Dumitrascu pentru wowbiz.ro.

Exit mobile version