Home Actualitate Masura ANTITERO pentru romani! O simpla privire aruncata ar putea sa-ti aduca...

Masura ANTITERO pentru romani! O simpla privire aruncata ar putea sa-ti aduca INCHISOAREA

Pentru combaterea terorismului se pregatesc masuri dure si in Romania, chiar daca ne putem considera in acest moment pe un teren sigur comparativ cu locuitorii multor alte state europene. 

Una din masurile de acest gen este cea privind pedepsirea celor care acceseaza siteurii jihadiste. Asadar, o simpla privire aruncata pe un astfel de site ar putea sa se lase cu lipsire de libertate. Este, deocamdata, doar o propunere, insa pana la fapta nu mai este un drum asa de lung. 
 
Daniel Horodniceanu a anuntat astazi ca a inaintat propunerea ca statul sa-i pedepseasca cu inchisoarea pe cei care intra pe site-uri jihadiste. Curiozitatea ar putea sa mai fie o scuza. S-a venit cu aceasta propunere in cadrul grupului care se ocupa de modificarea legii pentru combaterea terorismului.
 
Tot ca masura indreptata inspre terorism este si reinfiintarea Biroului pentru Combaterea Terorismului, in cadrul DIICOT.
 
Ingrijorarea serviciilor romanesti care se ocupa de combaterea terorismului a fost accentuata dupa ce s-au aflat informatii potrivit carora si din Romania s-ar finanta terorismul. 
 

Exit mobile version