Home Actualitate Moldovean cautat de autoritatile din Federatia Rusa, depistat la controlul de frontiera

Moldovean cautat de autoritatile din Federatia Rusa, depistat la controlul de frontiera

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un cetatean din Repubica Moldova, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emisa de autoritatile din Federatia Rusa.

In data de 22 aprilie a.c., in jurul orei 09.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, pasager intr-un autoturism inmatriculat in Federatia Rusa, cetateanul din R. Moldova Timofei C., in varsta de 31 de ani.

La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele tanarului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare, emis de autoritatile din Federatia Rusa la data de 31.03.2017. Persoana avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt cu violenta savarsita pe teritoriul rusesc.

Timofei C. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Exit mobile version