Home Actualitate PARLAMENTAR roman cu masina in copac!

PARLAMENTAR roman cu masina in copac!

O soferita l-a incurcat! A pierdut controlul volanului, masina sa oprindu-se intr-un copac.

S-a intamplat miercuri la amiaza, in judetul Iasi, in zona localitatii Ciortesti, accidentul provocand ranirea usoara a unei tinere. La volanul autoturismului, un Volkswagen Passat, se afla deputatul PP-DD Daniel Oajdea, in varsta de 44 de ani.

Potrivit parlamentarului, soferita care se afla in autoturismul din fata lui ar fi franat brusc si asta l-a determinat sa intre in depasire. Pentru ca si soferita a virat spre stanga, Daniel Oajdea a incercat sa evite impactul, masina  ajungand intr-un cap de pod, iar de acolo intr-un copac.

„Am claxonat, am intrat in depasire, pentru a evita ciocnirea, insa soferita a virat si ea stanga, pentru a intra pe un drum secundar. Ca sa evit impactul am tras de volan, dar am iesit de pe sosea. Masina mea s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a oprit intr-un copac. Autoturismul este avariat serios in partea din fata”, a declarat pentru Mediafax deputatul PP-DD Daniel Oajdea.

Parlamentarul a scapat fara rani, dar o tanara de 26 de ani, din masina sa, a fost usor ranita, fiind transportata la spital.

Daniel Oajdea se indrepta spre Bucuresti cand a avut loc accidentul.

Exit mobile version