Home Actualitate Pasageri luati la ocazie in autoturismul implicat in ACCIDENTUL GRAV DIN SUCEAVA

Pasageri luati la ocazie in autoturismul implicat in ACCIDENTUL GRAV DIN SUCEAVA

Luni dimineata a avut loc un grav accident pe DN 17, intre localitatile sucevene Ilisesti si Stroiesti. La volan se afla directorul unei firme din Botosani.

Desi carosabilul era umed, conducatorul auto de la volanul autoturismului Audi nu a redus viteza la intrarea pe podul de peste paraul Gorjanul. In curba periculoasa a pierdut controlul volanului, incalecand un parapet de protect, moment in care masina s-a rasturnat.

Barbatul de la volan, in varsta de 51 de ani luase doi pasageri care iesisera la ocazie, o tanara de 26 de ani, din Ipotesti, angajata la Hanul Ilisesti si un barbat in varsta de 45 de ani, din Plopeni-Salcea, care ii era coleg de munca. Potrivi relatarii jurnalistilor de la Monitorul de Suceava, cei doi iesisera din tura de noapte si doreau sa ajunga acasa cu o masina la ocazie.

Cei doi au avut totusi si un dram de noroc, leziunile lor fiind mult mult mai usoare decat cele suferite de conducatorul auto. Tanara, aflata pe scaunul din dreapta soferului, a scapat usor datorita centurii de siguranta, dupa cum au precizat politistii. Cei doi pasageri au reusit sa iasa singuri din masina rasturnata.

Botosaneanul care conducea autoturismul se afla insa in continuare in stare grava, cu leziuni cranio-cerebrale, cu o contuzie toracica si probleme medicale la coloana cervicala si la umar. Medicii se tem de posibile complicatii de la leziunile suferite la nivelul capului. Oricum, va avea nevoie de o perioada indelungata de spitalizare.

1 COMMENT

Comments are closed.

Exit mobile version