Home Actualitate Pe cand un sens giratoriu in intersectia Petru Rares-Mihai Eminescu? In ultimul...

Pe cand un sens giratoriu in intersectia Petru Rares-Mihai Eminescu? In ultimul accident, trei masini avariate!

Din nou, intersectia strazilor Patru Rares si Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botosani a fost scena unui accident rutier. Desi, in urma multor  evenimente rutiere produse in acea zona, numerosi soferi considera locul cu risc crescut de pericol, altii uita de prudenta si devin un pericol pentru ceilalti conducatori auto.

In intersectia respectiva, in care multi botosaneni ar vrea sa vada amenajat un sens giratoriu, in dimineata zilei de miercuri, inainte de ora 8,00, trei masini au fost avariate si doar norocul a facut ca din acest eveniment rutier sa nu rezulte si victime.

Vina o poarta un sofer grabit care a intrat in intersectie fara sa acorde prioritate. Autoturismul pe care il conducea, un VW Golf de culoare albastra, s-a izbit intr-un VW Golf  gri condus regulamentar de un tanar care mergea sa sustina examenul de bacalaureat.

Soferul care poarta vina acestui eveniment rutier venea cu masina dinspre Rompetrol, pe strada Petru Rares. VW Golf  gri se indrepta spre Colegiul A.T.Laurian, venind dinspre Soseaua Iasului.

 

In accident a fost implicata si o a treia masina, o Dacia Duster, care venea dinspre Colegiul “A.T.Laurian” si astepta in intersectie sa faca stanga, spre Rompetrol.

Dupa ce VW-ul albastru a izbit masina la volanul careia se afla elevul care se indrepta spre examenul de bacalaureat, ambele au lovit Duster-ul condus de directorul societatii Urban Serv, Simion Drelciuc.

Din fericire, accidentul nu a avut ca urmare ranirea vreunei persoane din cele trei masini. S-a soldat doar cu pagube materiale.

Semnalul pentru autoritati ramane: este o zona in care se petrec multe accidente rutiere si in care botosanenii si-ar dori sa vada amenajat un sens giratoriu.

Exit mobile version