Home Actualitate Probleme de la … permisul de conducere

Probleme de la … permisul de conducere

Probleme de la … permisul de conducere. Politistii de frontiera botosaneni au depistat in localitatea Racovat, judetul Botosani, un cetatean roman care conducea un autoturism, desi nu detinea permis de conducere corespunzator categoriei din care facea parte mijlocul de transport.

In data de 10 aprilie a.c., in jurul orei 15.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi au oprit pentru control, in localitatea Racovat, judetul Botosani, un autoturism marca Aixam C3, inmatriculat in judetul Botosani.

La volanul autoturismului a fost identificat Mircea U., in varsta de 68 de ani, domiciliat in judetul Botosani. In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca permisul de conducere prezentat este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul.

Politistii efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Exit mobile version