Restaurantul Dallas si-a facut intrarea, miercuri, in peisajul gastronomic autohton, cand, complet modernizat, si-a intampinat primii oaspeti, oficialitati locale si oameni de afaceri.
La taierea panglicii inaugurale, alaturi de familia Beristeanu a participat si primarul Catalin Flutur.
Sub semnul elegantei, rafinamentului, dar si al rasfatului culinar pregatit celor ce ii vor trece pragul, Restaurantul Dallas promite sa le satisfaca gusturile si celor mai pretentiosi clienti.
In ziua inaugurarii, bucatarii au pregatit o paleta diversificata de preparate de post, in mare parte pe baza de peste. Si, un aspect important, in bucataria restaurantului baza au constituit-o produsele din fermele familiei Beristeanu. Produse pe care se vor baza si in continuare bucatarii noului restaurant la alcatuirea meniurilor cu specific romanesc traditional.
La inaugurare, localul a fost sfintit, doi preoti oficiind slujba in prezenta oaspetilor.
Peste 150 de invitati au pasit in salile restaurantului, in prima zi dupa ce acesta si-a deschis usile. Au fost intampinati de gazde cu preparate alese, care mai de care mai imbietoare, iar atmosfera a fost intretinuta de Orchestra Mirel Manea. O atmosfera stilata, intr-un spatiu complet modernizat, care isi va castiga, cu siguranta, o clientela fidela bunului gust.
Restaurantul are doua sali, una de 200 de locuri si una de 50 de locuri.