Home Actualitate ROMANCA ucisa de un CONTABIL ITALIAN!

ROMANCA ucisa de un CONTABIL ITALIAN!

Tanara din Flamanzi avea doar 18 ani si a fost gasita abandonata pe un camp din Italia.

Lavinia Simona Ailoaiei, din Flamanzi, judetul Botosani, in varsta de 18 ani, a fost ucisa cu bestialitate, corpul neinsufletit al fetei, dezbracat, fiind gasit de un fermier, scrie cotidianul italian La Republica.

Tanara l-a cunoscut pe cel care avea sa ii puna capat zilelor pe Internet, pe un site de intalniri. In mediul virtual tanara era cunoscuta sub numele Dora.

Ea l-a cunoscut prin intermediul respectivului site pe Andrea Pizzocolo, in varsta de 41 de ani, de profesie contabil.

In noaptea de vineri spre sambata, botosaneanca s-a intalnit cu italianul intr-un motel din Arsizio (Varese). Cei doi au intretinut raporturi sexuale, iar in urma unor jocuri erotice, tanara avand prinse niste cleme de cablu de gat, nu a mai putut respira, murind strangulata, relateaza jurnalistii italieni.

Dupa cum a povestit anchetatorilor, italianul a incercat sa ii desprinda clemele dar nu a reusit. Oamenii legii nu l-au crezut, motiv pentru care l-au acuzat de omor cu premeditare.

Dupa ce tanara a murit, barbatul a dus-o la un alt motel, unde a intretinut din nou relatii sexuale cu cadavrul fetei. Dupa aceasta i-a acoperit fata cu un prosop si a abandonat-o la marginea localitatii Lodi, in apropiere de ultimul motel unde au fost, mai scriu jurnalistii de la ziarul La Republica.

Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit de un fermier care a si alertat autoritatile.

Pe baza amprentelor si in urma cercetarilor facute la motel, oamenii legii l-au gasit pe faptas.

In cursul saptamanii viitoare urmeaza sa-i fie facuta si necropsia.

1 COMMENT

Comments are closed.

Exit mobile version