Home Actualitate S-au gasit documente care demonstreaza ca ELODIA TRAIESTE!

S-au gasit documente care demonstreaza ca ELODIA TRAIESTE!

Cu toate ca fostul politist Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, se pare ca acest caz al Elodiei Ghinescu ramane unul cu multe necunoscute.

In ciuda faptului ca nu s-a gasit niciun cadavru, procurorii au obtinut condamnarea fostului sot al Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca. Cu toate acestea avocata ex politistului, Maria Vasii, sustine ca exista martori gata sa declare sub juramant ca au vazut-o pe Elodia, dupa disparitia acesteia.

„Am fost sunata de catre unul dintre martori. Mi-a dat identitatea sa si a celorlalte doua persoane alaturi de care se gasea in acea zi (…) A vazut-o pe Elodia in fata acelui loc public, mi-au dat date concrete cu privire la autoturismul in care Elodia s-a urcat”, a declarat Vasii la Romania TV.

In plus, si jurnalistul Stefan Stroe a intrat in posesia unor dovezi si a discutat cu un reprezentant al Interpol din strainatate. Acesta din urma a confirmat ca Elodia traia in 2010-2011, cand ar fi fost identificata.

Se pare insa ca femeia despre care s-a spus ca a fost ucisa de Cristian Cioaca ar fi cerut ca datele ei sa fie sterse din baza de date, iar autoritatile sa nu dezvaluie niciodata ca ea este inca in viata si ca a fost gasita.

Stefan Stroe a explicat de ce datele Elodiei (semnalmentele si alte date de identificare) nu se regasesc in documentele oficiale.

„Daca esti gasit si nu vrei sa se stie, atunci aceste date se sterg. Elodia nu a vrut sa se stie ca a fost gasita. S-a intalnit cu ofiterii Interpol. Identificarea s-a facut fata in fata”, a spus Stefan Stroe.

El banuieste ca Elodia si familia ei erau in pericol, tocmai de aceea a decis sa nu accepte ca identificarea ei sa fie facuta publica.

Fosta sotie a lui Cristian Cioaca a disparut in august 2007. Fostul politist a fost suspectat de catre procurori ca si-ar fi ucis sotia. In ciuda tuturor eforturilor depuse de oamenii legii cadavrul nu a fost gasit nici pana in prezent.

Exit mobile version