S-a stabilit cine sa se ocupe de MAIDANEZII din Botosani!

Acordul-cadru de servicii a fost semnat pentru o perioada de doi ani, cu posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni de zile.

Incepand cu 24 iulie a.c., Directia Servicii Publice, Sport si Agrement a incheiat un „Acord-cadru de servicii si contractul subsecvent nr.1” cu Asocierea SCTRIOCONSTRUCT SRL – SCHELMI-VET SRL, prin liderul asocierii, respectiv SCTRIOCONSTRUCT SRL.

Scopul acordului-cadru il reprezinta stabilirea elementelor/conditiilor esentiale care vor guverna contractele subsecvente de furnizare ce urmeaza a fi atribuite pe durata derularii prezentului acord-cadru avand ca obiect „Servicii de gestionare a cainilor fara stapan de pe teritoriul Municipiului Botosani”.

Activitatea consta in capturarea, transportul si predarea cainilor capturati, servicii de asistenta veterinara, cazarea si ingrijirea cainilor, gestionarea padocului, servicii de ecarisare si neutralizare a deseurilor de origine animala, adoptia la distanta.

Durata acordului-cadru este de doi ani, cu posibilitate de prelungire cu cel mult patru luni, incepand de la data semnarii acordului cadru de catre ambele parti.

Contractul subsecvent nr.1 s-a incheiat pentru perioada 24 iulie-31 decembrie 2017 (5 luni), celelalte contracte subsecvente urmand sa se incheie dupa cum urmeaza:

  • un contract subsecvent ianuarie-decembrie 2018 (12 luni);
  • un contract subsecvent ianuarie-24 iulie 2019 (7 luni);
  • patru contracte subsecvente lunare 25 iulie-24 noiembrie 2019 (posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni).

Valoarea totala maxima a acordului cadru este de 1.923.827,73 lei fara TVA, conform propunerii financiare, pentru perioada de doi ani si patru luni (posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni).

Valoarea minima a acordului-cadru este de 1.648.995,20 lei fara TVA, conform propunerii financiare, pentru perioada de doi ani in limita fondurilor bugetare alocate.

Valoarea maxima a Contractului subsecvent nr.1 este de 350.431,10 lei fara TVA, la care se adauga TVA-ul aferent conform legislatiei in vigoare.

Valoarea minima a Contractului subsecvent nr.1 este de 200.231,10 lei fara TVA, la care se adauga TVA-ul aferent conform legislatiei in vigoare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.