Home Actualitate Se lanseaza O NOUA TELEVIZIUNE in ROMANIA! E televiziunea unei COMPANII...

Se lanseaza O NOUA TELEVIZIUNE in ROMANIA! E televiziunea unei COMPANII din MAREA BRITANIE

1
130
Romanii vor putea urmari programele unei televiziuni noi ce se va lansa in tara, o televiziune destul de cunoscuta in Anglia.

Este vorba de televiziunea The Medical Channel, detinuta de compania britanica Limeclip Ltd., care patrunde pe piata audiovizualului romanesc. Va fi disponibila in urmatoarea perioada pe platforma AKTA, potrivit declaratiilor facute pentru MEDIAFAX de Anda Manza, directorul de distributie al acestui post in Romania.
 
The Medical Channel, o televiziune care işi propune sa aduca medicina mai aproape de oameni, a fost lansata in 2014 in Slovenia, fiind distribuita ulterior in Bosnia şi Hertegovina, Serbia, Croatia şi, recent, in Bulgaria, potrivit Andei Manza.
 

„Este un canal care abordeaza medicina ca pe un mediu de educatie, in sensul ca ei (realizatorii programelor, n.r.) vor sa educe telespectatorii in domeniul medicinei, sa ii invete sa inteleaga bolile, sa invete sa le previna şi ce actiuni documentate sa ia in cazul unor afectiuni”, a spus Anda Manza.

 
Ea a precizat ca in programele difuzate de The Medical Channel vor fi oferite sfaturi din partea unor experiti, „nu dupa ureche”. De asemenea, in programele televiziunii vor fi prezentate opinii ale unor pacienti care s-au vindecat de anumite boli sau care traiesc cu anumite maladii. Vor fi difuzate cu subtitrare in limba romana. 
 

1 COMMENT

  1. Acum ai posibilitatea s?-?i îmbun?t??e?ti venitul lunar cu sume cuprinse între 100 ?i 285 euro printr-o afacere inteligent?, muncind acas?. Instruirea se face gratuit prin email. Plata câ?tigurilor realizate este garantat? prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite?i textul INFO la adresa de email: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here