Home Actualitate SINUCIDERE sau ACCIDENT? Unul dintre cei mai bogati romani a trecut in...

SINUCIDERE sau ACCIDENT? Unul dintre cei mai bogati romani a trecut in nefiinta!

ilie vonica

Si-a dat ultima suflare pe patul spitalului al carui proprietar este.

Ilie Vonica a ajuns in clinica particulara din Sibiu, adus de un echipaj SMURD, dupa ce a cazut de la etajul vilei sale de pe strada Andrei Muresan, din Sibiu.

Omul de afaceri a suferit rani grave, era in stop cardio-respirator, iar incercarile medicilor de a-l mentine in viata, prin manevre de resuscitare, au esuat. A murit marti dupa-amiaza.

Anchetatorii spun ca indiciile duc spre sinucidere, desi este luata in calcul si ipoteza unui accident.

Ilie Vonica era unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Romania. Detinea grupul Polisano. Lantul de farmacii Reteta, pe care o detinea familia omului de afaceri decedat, intrase in atentia anchetatorilor de curand, odata cu dosarul retetelor false.

Potrivit mediafax.ro, luna trecuta, la farmaciile Reteta au avut loc perchezitii in acest dosar. Ulterior au avut loc si arestari. Printre persoanele aflate in arest este si sotia medicului Ilie Vonica.

In dosar este vorba de suspiciune de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care s-a creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Potrivit procurorilor, reprezentantii societatii care detine lantul de farmacii Reteta ar fi inregistrat in contabilitate facturi fictive de achizitii de medicamente de la societati „fantoma”.

1 COMMENT

  1. Cred ca sinucidere…prea multe magarii avea la activ…dar nu trebuia sa recurga la asa gest..oricum astia au relati mari si nu facea puscarie,,,la noi judecatorii condamna un om care a furat o paine ca nu avea ce pune pa masa la copiii !!!! pe astia cu miliardele imediat se înbolnavesc si nu suporta puscaria…saracii de ei îi ” compatimesc ”.

Comments are closed.

Exit mobile version