AcasăActualitateTARGUL AGRALIM - cel mai amplu SPECTACOL de TEHNICA AGRICOLA si demonstratii...

TARGUL AGRALIM – cel mai amplu SPECTACOL de TEHNICA AGRICOLA si demonstratii pentru fermierii din Regiunea de Nord-Est

In perioada 3-6 septembrie 2015 ABplus Events organizeaza la Ferma Ezareni Targul pentru Fermieri AGRALIM, intr-un amplu parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi.

AGRALIM infatiseaza un oras agricol cu amenajari pe o platforma expoziţionala de 100.000 de mp, creat pentru a gazdui cele 150 de companii prezente: zeci de hale mobile expozitionale, 6 zone de demonstratii live ale utilajelor agricole, 5.000 de mp de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, peste 3 km de alei temporare, peste 800 de locuri de parcare pentru vizitatori.
 
Zilnic, la AGRALIM, targul de traditie din Regiunea de Nord – Est a Romaniei, vizitatorii vor avea acces la un amplu program de demonstratii agricole privind lucrarile solului, un adevarat spectacol de tehnica agrara, demonstratii cu masini de erbicidare, demonstratii cu utilaje agricole de mici dimensiuni, drive test in poligon cu tractoare de pana la 100 CP. 
 
AGRALIM, eveniment cu participare internationala, dedicat fermierilor din regiunea de Nord-Est
 
La TARGUL AGRALIM sunt prezente cu tehnica agrara si solutii complete pentru fermele vegetale si zootehnice un numar de 150 de companii din Italia, Germania, Olanda si Ungaria, Spania, Danemarca si SUA, reprezentate de producatori sau dealeri autorizati. AGRALIM se bucura si in acest an de parteneriate directe si misiuni economice cu Republica Moldova si Ucraina, targul fiind vizitat de delegatii din cele doua tari. 
 
Loturi demonstrative de culturi agricole prezentate de unii dintre cei mai mari producatori si furnizori de seminte
 
Alaturi de utilaje performante sunt prezentate, ca in fiecare an, loturi demonstrative de culturi agricole de porumb, floarea soarelui, soia si sorg realizate de unii dintre cei mai mari producatori si furnizori de seminte: Biochem, Donau Saat, Pioneer, Saaten Union, Vemri House Organic si Procera. 
 
Vizitatorii vor avea acces la ultimele noutati si produse pentru o agricultura performanta si productii ridicate la hectar: tehnologii avansate pentru protectia plantelor, echipamente pentru cultivarea de legume si fructe,  sisteme de irigatii, sere, seminte si solutii pentru agricultura bio, scheme moderne de fertilizare a solului, solutii software pentru supraveghere aeriana culturi,  sisteme GPS de autoghidaj, solutii de silozare, uscare si transport cereale.
 
DEMONSTRATII CU UTILAJE SI MASINI AGRICOLE, DRIVE TEST IN POLIGON:
 
In perioada 3-6 septembrie 2015 AGRALIM va avea un amplu program de demonstratii care permite fermierilor testarea in camp a utilajelor, masinilor si echipamentelor agricole prezente in expozitie: demonstratii pentru lucrarile solului, 
demonstratii de erbicidare, demonstratii cu utilaje si echipamente de mici dimensiuni si drive test, realizate zilnic. Vizitatorii care detin permis de conducere vor putea participa la sesiuni de drive-test in poligon cu tractoare de pana la 100 CP, acestea fiind organizate zilnic de AGRITEHNICA, TITAN MACHINERY, IPSO si Agricola 96.
 
Demonstrații cu utilaje agricole privind lucrările solului sunt realizate in cadrul AGRALIM de Agritehnica, General Leasing,  IPSO, General Leasing, Titan Machinery, Agri Alianta, Lantec Industries. De asemenea, programul este completat prin demonstratii de erbicidare cu masini pentru intreţinerea culturilor agricole de la Agritehnica, Agrifac Olanda si Agricola 96. Utilaje de mici dimensiuni, masini si echipamente de la Javier Camara, Lantec Industries si Toyota vor putea fi vazute la demonstratiile organizate zilnic la targul AGRALIM.
 
Cea de-a VII-a editie AGRALIM aduce in fata publicului urmatoarele noutati: 
 
SPECTACOLE DE TEHNICA AGRICOLA sunt realizate de producatori de renume din Europa si SUA, prezenti cu urmatoarele marci consacrate: John Deere, Kuhn, Manitou si Bednar FMT,  Cat®, Fendt, Horsch, Valtra,  Maschio Gaspardo, Case IH, Merlo, Lemken, Fella, Massey Ferguson, Laverda, Kverneland, Dieci si Mazzotti, Gregoire Besson, HE-VA, Monosem, Kuhn, Manip, Storti, Joskin, Gilibert, Hawe, Sulky,Tecnoma, Stoll si SIP, Horsch, Guttler, s.a.
 
Agri Alianta prezinta la AGRALIM noua gama de Minipluguri Ovlac destinate lucrului la adancime redusa, iar FARM TECH va prezenta noile modele de incarcatoare articulate Schaeffer, de la 20CP la 157CP, pentru toate domeniile: agricol, silvic, constructii biogaz, domeniu public. Tractorul FASTRAC produs de JCB, va fi expus in premiera la AGRALIM de NHR AGROPARTNERS, importator autorizat pentru echipamente NEW HOLLAND din Romania. Cel mai nou utilaj Güttler de prelucrat solul, GreenManager, utilajul pentru vita de vie, va fi de asemenea prezentat fermierilor.
 
Din programul evenimentelor  AGRALIM editia 2015, joi 3 septembrie:
 
– 12.00 – 14.00 – Deschidere Oficiala a Targului pentru Fermieri AGRALIM : Vizita Oficiala a Platformei Expoziționale AGRALIM;
 
– 14.00-16.00 – Forumul Agricol al Regiunii de Nord – Est „Politici agricole pentru fermieri romani“; ZILNIC, in perioada 3-6 septembrie 2015:  expozitie de utilaje agricole si servicii pentru sectorul agribusiness, demonstratii in teren pentru utilaje agricole, conferinte si dezbateri de specialitate, prezentarea interactiva a loturilor demonstrative de culturi agricole; demonstrattii privind lucrarile solului; momente “Happy Hour” pentru vizitatori – premii acordate din ora in ora. 
 
Conceptul celui mai mare eveniment agricol din Regiunea de Nord-Est, organizat in camp, pe o suprafata de 10 hectare, a atras in 2014 peste 4500 de fermieri si specialisti.
 
La editia din 2015 sunt asteptati un numar de 10.000 de vizitatori.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Sorin Bozdon on Locuri de munca in Germania
Mai terminati odata! on 23 august 2013 – Vine Apocalipsa!
MUIE ROMANIA !!! on MODIFICARI la Codul Rutier
virginia manu on PILDA ZILEI: Te-am invatat
liviu cioroaba on SFORAITUL poate ucide!
virginia manu on PRINTESA DIANA, asasinata!
INSURATELU VIORICA on 48 de romani CAPTIVI in LIBIA
Zugravescu Mihaela B on Cautam colaboratori!
eleonora hreniuc on DOAR O VORBA: Parloaga din ograda
Ziarul Adevarul on BANCUL ZILEI: Acelasi material
Sebastian Butu on FENOMEN RAR in decembrie 2013!
Agentie Matrimoniala on BANCUL ZILEI: Agentia matrimoniala
Eutanasiati Maidanez on FAMILIA LUI IONUT, atacata de caini!
ionescu crenguta on COJILE DE BANANE fac minuni!
Anunturi Libertatea on SERBAN HUIDU revine in televiziune!
TRAIAN TANASA on Pacalelile de 1 APRILIE!
Mocanu Nicolae on A murit din cauza unui OU!
IACOB VIOREL on ANUNT DE ANGAJARE
motoc cristian on POLITISTII incep PROTESTE !
Mitrea Stefan on POLITISTII incep PROTESTE !
Doina Balasa on Dolarul a luat viteza
gh. hreapca on DRUM BUN, PRIETEN DRAG!
gh. hreapca on DRUM BUN, PRIETEN DRAG!
nicu stratulat on DRUM BUN, PRIETEN DRAG!
un alegator on Surpriza la BALUSENI!
un pnlist on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
lingau elena stefan on Surpriza la BALUSENI!
lingau elena stefan on Surpriza la BALUSENI!
psihanalistul on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
fatalau nechifor ioan on Surpriza la BALUSENI!
fatalau nechifor ioan on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
fatalau nechifor ioan on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN SILVIU CRISTIAN on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN SILVIU CRISTIAN on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN SILVIU CRISTIAN on Surpriza la BALUSENI!
lingau elena stefan on Surpriza la BALUSENI!
UN PRIETEN on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
IOAN NECHIFOR on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
CORURILE DE COPII on Surpriza la BALUSENI!
IOAN NECHIFOR on Surpriza la BALUSENI!
IOAN NECHIFOR on Surpriza la BALUSENI!
Spridon Cristian on ANUNT DE ANGAJARE
Spridon Cristian on ANUNT DE ANGAJARE
cursurigratisonline on Euro scade spre 4,55 lei