Home Actualitate TESTAMENTUL lui DINU PATRICIU, sub semnul INTELEPCIUNII ? MAI este loc...

TESTAMENTUL lui DINU PATRICIU, sub semnul INTELEPCIUNII ? MAI este loc de CEARTA dupa ASTA ?

Cum era de asteptat de la un intelectual de calibrul lui Dinu Patriciu, un act important ca TESTAMENTUL nu a fost lasat la voia intamplarii, nu a fost ignorat, omul de afaceri constientizand conditia sa pe acest pamant, faptul ca firul vietii se poate rupe in orice moment si ceea ce se intampla in urma sa ii implica in mare masura responsabilitatea.

Potrivit unor persoane apropiate omului de afaceri si a unor declaratii pe care le-a facut in ultima parte a vietii, testamentul a fost indelung gandit si este rezultatul multor ore de chibzuinta pentru ca Patriciu a vrut ca nimeni sa nu se certe de la acest testament.

“Este un gest cat se poate de pragmatic si pe care trebuie sa il faci, pentru ca vrei ca dupa ce nu o sa mai fii, nimeni sa nu se certe cu nimeni. Si asa am facut”, declara Dinu Patriciu, intr-un interviu la Romania TV.

Mai este loc de cearta, oare, dupa intocmirea testamentului pornind de la o astfel de intentie ? Ramane de vazut, pentru ca acolo este vorba de o avere insemnata, care, este greu de crezut ca nu va starni patimi din nicio parte.
 
Ramane de vazut si unde se va dezbate succesiunea, in Romania sau in Marea Britanie, unde locuia in ultima parte a vietii omul de afaceri.

Daca avea domiciliul in Marea Britanie, atunci succesiunea se va dezbate in jurisdictia acelei tari.

Dana Patriciu, femeia cu care era in divort, este inca sotia acestuia deoarece procesul pentru separarea celor doi nu s-a finalizat.

Omul de afaceri are doua fiice.

Multa lume isi pune intrebarea daca persoana despre care se spune ca ar fi avut o relatie cu omul de afaceri, chinezoaica Melanie Anne Chen, nascuta in Trinidad-Tobago, este prezenta in testamentul acestuia.

Averea omului de afaceri, asa cum o estima sotia sa, depaseste doua miliarde de euro.

Active imobiliare in tari ca Germania, Suedia sau Polonia sunt evaluate la circa 1,1 miliarde de euro.

 

2 COMMENTS

  1. A MURIT PORCUL ….BINE DOMNULE DAR ERA MAI BINE DACA AI LUA SI PE CRIMINALII CARE AU SARACIT TARA DUPA CADEREA COMUNISMULUI, CA TOT EI AU FOST CEI CARE L-AU ASASINAT PE CEAUSESCU SI TOATA AVEREA CARE O AU, ESTE FACUTA PE BAZELE A CEEA CE AU FURAT SI INSELAT STATUL ROMAN SI POPORUL CARE A MUNCIT SI CONSTRUIT ……SPER CA PE LUMEA CEALALTA SA AIBA PARTE DE CEL MAI DE JOS TRATAMENT IN FUNDUL IADULUI…..MOARTE PLINA DE OSANDA PORC MURDAR CE AI FOST……

  2. Din cate se pare,tu esti un porc frustrat si inadaptabil sistemului.Omul a fost cu un pas sau mai multi in fata tuturor,un vizionar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version