Home Actualitate Toate utilajele de deszapezire ale Urban Serv sunt pe strazi. Ce masuri...

Toate utilajele de deszapezire ale Urban Serv sunt pe strazi. Ce masuri a dispus primarul

Primaria Municipiului Botosani, prin Primarul Catalin Mugurel Flutur, aduce la cunostinta cetatenilor municipiului urmatoarele:

Pe teritoriul municipiului Botosani, se lucreaza in aceste ore cu toate utilajele de deszapezire din dotarea S.C. URBAN SERV.

Se va lucra pe tot parcursul perioadei la indepartarea zapezii acumulate, in primul rand pe strazile principale. Exista stoc suficient de nisip, sare si clorura de calciu, pentru a fi imprastiate pe carosabil.

In calitate de presedinte al Comandamentului Local pentru Situatii de Urgenta (CLSU) Primarul Catalin Flutur a dispus – la cererea directorului Spitalului Judetean ”Mavromati” – sa se intervina pentru deblocarea cailor de acces pentru ambulante, la Spitalul Judetean, Sectia de pediatrie si la Sectia de boli infectioase (de pe str. Stefan cel Mare).

Se verifica permanent situatia persoanelor fara adapost, care sunt ridicate de pe strazi si cazate in cele doua locatii existente in acest moment pentru aceasta destinatie: Adapostul de noapte si localul Scolii nr. 3.

Facem un apel la locuitorii municipiului Botosani, daca au cunostinta de persoane fara adapost sau daca stiu persoane varstnice, cu dizabilitati ATI sau vulnerabile, de pe raza UAT Botosani, sa comunice acest lucru la numarul de telefon 0728 900 271 – Dispeceratul Politiei Locale a Municipiului Botosani, pentru a se lua masurile necesare.

Exit mobile version