Home Actualitate UN APROPIAT AL LUI GIGI BECALI a murit intr-un grav accident

UN APROPIAT AL LUI GIGI BECALI a murit intr-un grav accident

Patronul echipei de fotbal FC Stefanesti, Nae Nicolae, un apropiat al lui Gigi Becali, a murit, miercuri, dupa ce masina Bentley condusa de acesta a fost lovita de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferata de pe Soseaua Petricani, la iesirea din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, potrivit unor surse din Politie.

Potrivit unor surse din Politie, Nae Nicolae era la volanul autoturismului Bentley care a fost lovit de tren cand trecea peste calea ferata de pe Soseaua Petricani.

Masina Bentley condusa de Nae Nicolae a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, la trecerea la nivel cu calea ferata de pe Soseaua Petricani. In urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanta de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferata.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax ca persoana aflata in masina a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus in proportie de 90 la suta.

„Trenul IR 1681 care circula in relatia Bucuresti – Constanta a surprins si lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferata de la km 11+046, dotata cu bariera automata functionala. Echipele de interventie s-au deplasat la fata locului”, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA.

Circulatia feroviara pe relatia Bucuresti Baneasa – Pantelimon a fost inchisa de la ora 10.30.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version