Home Actualitate UN COPIL de 7 ani a fost lovit mortal de o masina...

UN COPIL de 7 ani a fost lovit mortal de o masina inmatriculata in ITALIA!

Miercuri dupa-amiaza, un copil de 7 ani, in timp ce se juca cu alti copii din cartier, a incercat sa traverseze o straduta laterala, moment in care a fost surprins de un autoturism Touareg inmatriculat in Italia.

Minorul nu a avut nicio o sansa de a supravietui pentru ca fusese prins sub rotile autoturismului condus de Valentina Talpan, de 36 de ani. Aceasta obtinuse carnetul de conducere in Italia.

Soferita conducea autoturismul pe Aleea Dreptatii, cand a virat la dreapta si a intrat pe o straduta laterala care duce catre strada Barbu Lazareanu. In acea zona, pe strada se jucau mai multi copii. Victima nu a mai apucat sa se fereasca de masina, intrand sub rotile acesteia. Copilul nu a mai avut nicio sansa, murind pe loc.

Cei care au vazut accidentul au fost la un pas sa o linseze pe femeia care era la volan, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spiritele.

Cu toate ca rudele si vecinii dau vina pe femeia de 30 de ani, in urma anchetei, politistii au ajuns la concluzia ca vina ii apartine minorului care a ajuns in mijlocul strazii fara sa se asigure, soferita nefiind in stare sa reactioneze.

„Conducatoarea auto a efectuat un viraj la dreapta pe o strada laturalnica moment in care a surprins si accidentat mortal un copil care se juca in parcare. Din declaratiile martorilor rezulta ca acel copil alerga si era neatent. Conducatoarea auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat Victor Ciubotaru, seful Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Botosani.

1 COMMENT

  1. copilul e de vina, evident, dar marlanul rromin nu admite ca pierde ocazia unor zeci de mii de ioroi despagubiri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version