Home Actualitate Un MEDIC BEAT s-a urcat la VOLAN si a ACCIDENTAT mai multe...

Un MEDIC BEAT s-a urcat la VOLAN si a ACCIDENTAT mai multe persoane

Trei accidente in lant ! Este „isprava ” cu care se poate „lauda” un medic care s-a urcat l volan cu o alcoolemie de 1,27mg/l alcool pur in aerul expirat. Trei persoane au fost ranite in urma accidentelor provocate de medicul inconstient.

Accidentul a avut loc in timpul amiezii, in municipiul Brasov, in apropierea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta.

Din cauza starii euforice in care se afla, medicul de 59 de ani nu a mai pastrat distanta fata de masinile din fata, lovind astfel trei autoturisme. Dupa ce a lovit prima masina, in loc sa opreasca, si-a continuat drumul lovind o a doua masina, la volanul careia se afla o femeie, autoturismul acesteia ricosand in doua masini parcate in zona. In aceste imprejurari a fost accidentat si un barbat care se afla pe trotuar.

Conducatoarea auto si pietonul au suferit traumatisme craniene, fiind transportati la spital.

Accidentele nu s-au oprit insa, pentru ca medicul a condus in continuare, lovind o a treia masina, in care se aflau o femeie si un copil, acestia scapand ca prin minune fara rani.

Medicul este pensionat, dar lucreaza inca intr-o policlinica privata. Acesta a mai fost oprit cu vreo sapte ani in urma de politisti tot pentru o situatie ca aceasta. Atunci avea alcoolemie de 1,37mg/l.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version