Variatiile de temperatura raman la ordinea zilei. Cand cal, cand mai rece. Dar, in general temperaturile vor fi peste media acestei perioade a anului.
Luni, va fi cald, mai ales in sud, est si in centru. Cel mai cald va fi in sudul Munteniei, insa temperaturile maxime, la nivelul intregii tari, vor fi cuprinse intre 10 si 22 de grade.
Temporar va ploua in jumatatea de vest a tarii, mai ales sub forma de averse, posibil asociate si cu descarcari electrice.
Pe crestele montane pot fi si lapovita si ninsori. In restul tarii cerul va fi variabil, iar dimineata, conditii de ceata.
Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor, mai mari la munte, peste 70-80 km/h.
In Capitala, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada, maxima fiind de 19-20 de grade, iar minima de 8-10 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea, iar spre sfarsitul intervalului, trecator vor fi conditii de ploaie.
Marti, vremea se pastreaza calda, dar se raceste usor in cea mai mare parte a tarii. Maximele vor fi de peste 10 grade, ajungand pana la 16 grade in sudul si estul tarii. Ploua, dar slab cantitativ, local, in nord-vest, centru si nord si pe arii mai restranse in restul teritoriului.
Si in Bucuresti, vremea se raceste, dar la amiaza vor fi 16-17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei, cand trecator vor fi posibile ploi slabe.
Miercuri, temperaturile continua sa scada, vremea fiind in general inchisa.
Ploua pe arii extinse in sud-vest, unde izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si local in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8-9 grade in depresiunile transilvane si 16 grade la Giurgiu.
Si in Capitala vremea este inchisa, cu temperaturi de 3-5 grade dimineata si in jur de 14 la pranz. Trecator va ploua slab, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis si o avertizare meteo de ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului. In intervalul 6 martie, ora 22.00-8 martie, ora 08.00, aria ploilor se va extinde si va cuprinde jumatatea vestica a tarii. In Banat, nordul Olteniei, Crisana si vestul Transilvaniei, cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 20…25 l/mp, iar in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali, izolat, se vor cumula peste 35…40 l/mp.
Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor, cu viteze de pana la 50-55 km/h, iar la munte, indeosebi in zona inalta, va depasi 70-80 km/h.