Home Actualitate WC de 88.700 de euro intr-o SCOALA COMUNALA!

WC de 88.700 de euro intr-o SCOALA COMUNALA!

Valoarea toaletei este cat doua apartamente de doua camere din zona Drumul Taberei din Bucuresti.

Comuna Cotusca din judetul Botosani se poate lauda ca scoala din localitate are o toaleta „de lux”. Cele doua grupuri sanitare construite costa cat doua apartamente de doua camere din zona Drumul Taberei din Bucuresti.

Primarul comunei Cotusca, Dan Vezeteu, a declarat jurnalistilor de la publicatia gandul.info ca pretul nu i se pare unul foarte mare. Asta in conditiile in care cele doua toalete nu arata cu nimic deosebit fata de una normala.

Primul grup sanitar a costat 120.000 de lei fara TVA, dar nu arata altfel fata de un WC normal. In contractul incheiat cu firma care a castigat licitatia se arata ca pretul convenit pentru indeplinirea contractului este de 322.045 lei, la care se adauga 77.290 lei TVA, dar in plus, mai exista o suma aferenta pentru cheltuieli neprevazute de 28.863 lei (7.033euro) fara TVA.

Initial, proiectul prevedea o toaleta cu etaj, dar din lipsa banilor, au renuntat la el.

1 COMMENT

  1. 🙂 acesti oameni trebuie inchisi iar valorile astea astronomice sa le fie imputate. daca nu au bani sa li se ia din avere. este penibil sa dai atatia bani pe un wc. oamenii astia nu gandesc cand fac o magareata din asta?

Comments are closed.

Exit mobile version