CONCURS de ANGAJARE la S.C. URBAN SERV S.A.

S.C. URBAN SERV S.A. cu sediul in strada 1 Decembrie nr. 19 oganizeaza concurs in ziua de 24.07. 2014 la sediul unitatii pentru ocuparea unui post de SEF BIROU AUDIT PUBLIC INTERN.

1.)    CERINTELE POSTULUI : coordonarea activitatii de audit public intern conform Legii nr. 672/19.12.2002 (*republicata*) si a celorlalte reglementari legale in domeniu la nivel de S.C. URBAN SERV S.A.

2.)    CONDITII de OCUPARE a POSTULUI :
–    studii superioare economice, tehnice sau juridice absolvite cu o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale ;
–    vechimea in specialitatea necesara : minimum 5 (cinci) ani;
–    cunostinte de operare pe calculator: Microsoft Office, nivel avansat;
–    constituie un avantaj : cunosterea cel putin a unei limbi de circulatie internatonala, cum ar fi : limba engleza, limba franceza, limba germana ; perfectionari/specializari cursuri de audit public intern ; certificat de atestare emis de institutii de profil.
–    auditorii interni trebuie sa detina cunostinte structurate pe domenii de competenta, abilitati pentru indeplinirea sarcinilor si valori etice, morale si personale.

3.)    ACTE NECESARE INSCRIERII LA CONCURS :
–    cerere de inscriere la concurs ;
–    copia cartii de identitate ;
–    copii ale actelor de studii ;
–    copia cartii de munca/adeverinta vechime in munca ;
–    curriculum vitae ;
–    adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare ;
–    cazier judiciar ;
–    recomandarea de la ultimul loc de munca.

Dosarele cu actele de concurs vor fi depuse la secretariatul societatii pana la data de 22.07.2014 inclusiv, orele 10,00.

Concursul consta intr-o proba scrisa in ziua de 24.07.2014, orele 10.00, si un interviu in ziua de 25.07.2014, la aceeasi ora. Bibliografia concursului de gaseste la Biroul Resurse Umane.

Informatii suplimentare la sediul unitatii sau la Biroul Resurse Umane, telefon nr : 0231517912/913interior 121.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.