Home Anunțuri Zeci de LOCURI DE MUNCA disponibile in Germania pentru romani!

Zeci de LOCURI DE MUNCA disponibile in Germania pentru romani!

Persoanele interesate trebuie sa fie calificate in domeniul hotelier-gastronomic si se pot adresa retelei EURES Romania.

EURES Romania dispune de 80 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier-gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Bucuresti in data de 6 martie 2014. Compania germana Europa Park ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (10 de posturi), ospatar/personal servire clienti (20 de posturi), bucatar (40 de posturi) si supraveghetor de noapte (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar si bucatar sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu de cel putin 2 ani si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie sa fi urmat cursuri de management in domeniul hotelier si sa aiba atat cunostinte foarte bune de limba germana (nivel B2), cat si cunostinte de limba engleza si limba franceza.

Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an in functie de ocupatie, incepand cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, in conformitate cu tariful prevazut in contractul colectiv de munca in domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate in avans. Angajatorul asigura cazarea si ofera programe de formare profesionala, promotii si servicii complementare.

Persoanele cu domiciliul in judetul Botosani, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, strada Colonel Tomoroveanu  nr.2 telefon 0231.536.791, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);

– copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

– CV model  Europass (cu fotografie)  in  limba germana (Lebenslauf);

– cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

1 COMMENT

  1. Ma numesc Surmei Lucian Petru am 21 de ani sunt din Dorohoi jud. Bt. am secializari in Gastronomie si ca barman chelner ospatar ajutor de bucatar si bucatar eu asi dori sa lucrez ca barman sau ca chelner daca doriti mai multe detali despre mine va rog sa ma sunati la nr 0749323535 eu asi vrea foarte mult sa lucrez in acest domeni va multumesc mult

Comments are closed.

Exit mobile version