Home Cultura Două expoziții de pictură, sculptură și grafică la Galeriile de artă „Ștefan...

Două expoziții de pictură, sculptură și grafică la Galeriile de artă „Ștefan Luchian”

Farmaciile Dr. Max – Parasinus Penta pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, incluzând febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri în gât, precum și a simptomelor asociate inflamației sinusurilor (nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor).

În cadrul celor două expoziții, „Bucuria culorii & fascinația formei” și „Cosmogonia formelor & șoaptele îngerilor”, Gabriel Graur va susține un minirecital de clarinet.

Muzeul Judeţean Botoşani găzduiește, în perioada 17-30 aprilie 2022, expozițiile „Bucuria culorii & fascinația formei”, organizată în spațiul Colecției de Artă, cu lucrări de pictură și sculptură semnate de Mihai Iațeșen și Cosmin-Mihai Iațeșen, și „Cosmogonia formelor & șoaptele îngerilor”, pe simezele Galeriilor de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani, sculpturi realizate de Cosmin-Mihai Iațeșen (Iași) și grafică semnată de Liviu Șoptelea (Botoșani).

Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 17 aprilie 2022, la ora 11.30. În cadrul evenimentului expozițional, Gabriel Graur va susține un minirecital de clarinet.

Evenimentul va fi prezentată de Ana Coșereanu și Cosmin-Mihai Munteanu.

Doritorii vor putea vedea cele două expoziții zilnic, între orele 9.30-16.30. Intrarea este gratuită.

Exit mobile version