Home Cultura LOCKDOWN la Botoșani”

LOCKDOWN la Botoșani”

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită sâmbătă, 17 septembrie 2022, la ora 19.00, la Cinematograful „Unirea”, la cea dintâi premieră din stagiunea 64, spectacolul LOCKDOWN (o poveste în carantină) după o idee de Dennis Kelly, în regia lui Vlad Cepoi. Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu și din distribuție fac parte Andreea Moțcu, Bogdan Horga și Matei Horga.

Aceasta este povestea unei familii, ca multe altele, care, în ciuda diferențelor, a găsit o modalitate de a supraviețui  împreună.

Este povestea hilară și sfâșietoare a unui soț și a unei soții care se urăsc unul pe celălalt, dar care au găsit cumva o modalitate de a exista împreună. De dragul copilului, ei evită să-și vorbească, să se gândească la ei sau chiar să fie în aceeași cameră. După ani de relație în care au dezvoltat o artă a ignorării, vine pandemia și totul se schimbă, sunt forțați să se reevalueze pe ei înșiși și relația lor prin realitatea carantinei.

Vlad Cepoi este regizorul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani din 2008 și a montat: Fluturii după M. Schisgal, Tom și Jerry de Rick Cleaveland, Jocuri în curtea din spate de Edna Mazia, În largul nostru după Sławomir Mrožek, Vise de opal, dramatizare după Ben Rice, Proștii sub clar de lună de Teodor Mazilu.

Bilet premieră – 50 lei.Biletele se găsesc la CASA TINERETULUI, B-dul Mihai Eminescu nr. 48, de marți până vineri, între orele 12.00-16.00, sâmbătă și duminică, între orele 16.00-18.00, sau la Agenția teatrală din incinta cinematografului Unirea, de marți până vineri, între orele 8.00-21.00, sau pe internet la adresa: https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

Exit mobile version