Home Cultura Scriitoarea Maria Baciu isi lanseaza cel mai nou volum la Biblioteca Judeteana...

Scriitoarea Maria Baciu isi lanseaza cel mai nou volum la Biblioteca Judeteana Botosani

„Cartea este un ospat al gandurilor la care fiecare este poftit. „, iar cartea buna ne aduna.

La un ospat al gandurilor, cu „Cirese de mai”, sunt invitati marti, 30 mai 2017, incepand cu orele 12:30, elevii claselor a II-a A Step By Step ( coordonati de prof. inv. primar Olguta-Catalina Dughila si prof. inv. primar Laura Ohaci), a V-a B si a VII-a A (coordonati de prof. Mariana Damian) de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”– Botosani.

In atmosfera calda si primitoare a Bibliotecii Judetene „Mihai Eminescu” – Botosani, la Sectia de Imprumut Carte pentru Copii, scriitoarea Maria Baciu va lansa pentru copii cartea „Cirese de mai”. Volumul de versuri va fi prezentat de muzeograful Gigi Median, iar lecturile publice vor fi deschise de catre actorul Cezar Amitroaei.

Prin dialogul dintre generatii, copiii vor afla de la autoare „Cum se scrie o carte?”, iar in atelierele de lucru (scriere creativa, arta, teatru si joc de rol) vor surprinde frumusetea copilariei.

Activitatea „Cirese de mai” face parte din Proiectul „Biblioteca – o lume de poveste” ( coordonator proiect: prof. Olguta – Catalina Dughila, partener: Costel Dorin Grigoruta ) si este organizata de bibliotecar Ersilia Iacob.

1 COMMENT

Comments are closed.

Exit mobile version