Călătorești cu avionul și ai un bebe în cărucior? Iată ce trebuie să știi!

Călătoria cu bebelușii și copiii mici este o probă, mai ales atunci când este implicat un cărucior. Simplul gând de a împacheta un astfel de echipament este descurajant, dar este o probă de nervi pe care trebuie s-o îndure orice părinte. Cu toate acestea, după ce efectuezi primul zbor cu un astfel ca bagaj, îți vei da seama că nu este o problemă mare.

Iată de ce trebuie să ții cont dacă vrei să iei în călătorie și căruciorul bebelușului tău!

1. Căruciorul poate fi luat în avion sau nu?

Ia în considerare ca acest bagaj suplimentar. Poți decide dacă îl vrei la cală sau îl transporți în cabină. Cele pliabile mari și tipurile care nu se pliază sunt de obicei acceptate doar la cală, dar poți opta pentru cărucioarele pentru copii de la Babyneeds.ro, special concepute pentru călătorii.  Dacă nu vrei să îl iei cu tine în avion, solicită agentului de ticketing să îl înfășori în plastic pentru a-l păstra curat în timp ce se află în cală.

2. Security check

Va trebui să plasezi căruțul prin aparatul cu raze X la punctul de control al securității aeroportului, așa că e indicat să-l strângi înainte de a te așeza la coadă, pentru a nu ține pe toată lumea în loc. Dacă ai puțin noroc, unele aeroporturi pot avea o linie destinată familiilor pentru a elimina o parte din aglomerație.

3. Poți lăsa căruciorul la cală atunci când te afli la poarta de îmbarcare

Dacă crezi că este prea mare pentru a se încadra în compartimentul din avion, probabil va trebui să îl lași la poartă. Companiile aeriene oferă îmbarcare prioritară pentru cei care necesită asistență sau călătoresc cu copii mici, așa că încearcă să ajungi înainte de ora de deschiderii porților. Acest lucru oferă personalului un timp suficient pentru a încărca echipamentele care au fost etichetate și lăsate pentru cală.

De asemenea, le asigură părinților timp suplimentar pentru a-i așeza pe cei mici înainte ca restul pasagerilor să urce în avion. După aterizare, bagajele sunt scoase din cală și oamenii pot pur și simplu să le ridice imediat ce coboară din aeronavă.

4. Depozitarea în avion

Dacă este suficient de mic și zborul nu este plin, s-ar putea să poți transporta căruțul în avion. În acest caz, îl vei depozita în spațiul de deasupra scaunului tău, cu restul bagajelor transportabile. Acest lucru permite părinților să aibă acces ușor la tot ce au nevoie și să nu fie nevoiți să aștepte să aterizeze. De asemenea, se pot reduce șansele ca acesta să se piardă în timpul transferului către un alt zbor.

5. Transferul într-un zbor cu escală

Efectuarea unei conexiuni poate fi dificilă atunci când călătorești cu accesorii pentru bebeluș. De obicei, etichetele pe care le adaugă agenții de ticketing la un bagaj de cală au un chenar special în care apare numărul următorului tău zbor sau destinația finală. Se pot evita aceste cazuri prin transportul la bord al lucrurilor tale. Bineînțeles, există puține sanșe ca acesta să se piardă, dar trebuie să ții cont de acest risc.

Acestea fiind spuse, iată câteva sfaturi pentru călătoriile în avion cu căruciorul – fii sigur că ai parcurs acest ghid și excursia ta va fi mult mai ușoară!

Sursă: pinterest.com

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.