Home Diverse Este sezonul nunților și nu știi ce să porți? Avem câteva idei...

Este sezonul nunților și nu știi ce să porți? Avem câteva idei pentru tine

Mai mulți oameni se căsătoresc în acest an, ceea ce înseamnă mai mulți invitați la nuntă și mai multe dileme cu ce să poarte. Sărbătorirea celor dragi este adesea o explozie de sentimente, dar această emoție poate fi ușor deraiată de eterna întrebare: Ce ținută voi purta?

Când vine vorba de eticheta modei de nuntă, există câteva reguli care te vor ajuta să găsești o ținută potrivită și elegantă.

Iată câteva idei despre cum să-ți alegi ținuta

Cercetează locația

Locația nunții poate oferi și câteva indicii cu privire la ce ar trebui să porți la o nuntă. De exemplu, ținuta ta pentru o nuntă în aer liber la o fermă va fi diferită de cea pe care o porți la o sărbătoare de seară la o sală de bal de lux. De asemenea, este important să îți planfici aspectul în jurul oricăror ceremonii religioase incluse în nuntă.

Poți face câteva cercetări asupra locului înainte de data nunții, ca să știi la ce să te aștepți. Căutarea fotografiilor pe site-ul locației sau pe paginile de social media te va ajuta să înțelegi ce haine sunt potrivite pentru a le purta la o nuntă.

Evită să porți alb

Dacă nu este direcționat în mod explicit pe invitația de nuntă sau pe site-ul de nuntă al cuplului, evită să porți o ținută complet albă. Deși probabil că este evident pentru majoritatea invitaților, este important să nu purtați nicio nuanță de alb la o nuntă decât dacă este specificat în mod special în invitație.

Te întrebi dacă bărbații pot purta alb la o nuntă sau dacă poți purta o rochie cu imprimeu alb? Este perfect potrivit ca bărbații să poarte o cămașă albă sub un smoking sau un sacou de costum. În mod similar, este acceptabil să porți o rochie sau o salopetă cu o notă de alb, atâta timp cât nu este culoarea principală.

Alegeți ținuta în funcție de sezon

Ora și sezonul nunții pot oferi și mai multe informații despre ținuta pe care să o alegi. Sezonul și locația nunții sunt indicatori grozavi ai ce să poarte pentru ce să porți. De exemplu, dacă este o nuntă pe plajă, acesta este un indicator că nu ar trebui să apari într-o rochie formală. 

Nunțile de vară înclină de obicei spre stiluri mai scurte, cu culori mai deschise, de exemplu, în timp ce o nuntă de toamnă se adresează culorilor mai închise în tonuri de bijuterii și țesături mai bogate precum catifea și mătasea. Găsești o mulțime de rochii elegante strâmte pe Foggi.ro, care să te ajute în alegerea ținutei perfecte.

Accesorizează-ți ținuta

Hainele sunt doar un element al unei ținute grozave de invitat la nuntă. Pe lângă alegerea unei rochii sau a unui costum drăguț, accesoriile au puterea de a vă îmbunătăți complet aspectul.

De asemenea, accesoriile pot pune în valoare o ținută pe care o ai deja în dulap. Acestea pot lua o ținută veche și o pot face să pară nouă. Cheia este să adaugi propriul tău gust ținutei și să o porți cu încredere îndrăzneață.

Să te îmbraci pentru o nuntă nu este o sarcină ușoară. Dacă nu ai fost la multe, s-ar putea să nu știi prea multe despre ținuta acceptabilă. Dacă ai fost la multe, formalitatea probabil a variat la fiecare, și chiar dacă nu a fost așa, probabil că nu vrei să porți exact același lucru la fiecare petrecere.

Sursă foto: Pexels.com

Exit mobile version