2.000 de joburi in industria hoteliera

Peste 2.000 de joburi in industria hoteliera sunt disponibile pentru sezonul 2012. Angajatorii din Grecia si Cipru prefera tinerii romani, deoarece se adapteaza usor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi straine si invata repede.

Din aceste motive, numarul ofertelor de munca creste in fiecare an. Peste 40 de hoteluri de lux din Grecia si Cipru vin in Romania la ceea de a VIII-a editie a targului de joburi HappySummer JobFair organizat de ICEPWORLD ROMANIA. Aceasta editie promite a fi cel mai mare targ din industria hoteliera organizat in Romania. Joburile disponibile sunt: ospatar-ospatarita, ajutor ospatar, barman-barmanita, bar assistant, asistent receptie, receptioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, camerista, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucatar, gradinar, lucrator mentenanta. Ofertele de locuri de munca sunt sezoniere (Martie – Noiembrie). Tinerii angajati vor putea castiga 500 – 700 EURO NET/luna, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit. Tinerii care vor participa la Targul de joburi HappySummer vor putea sustine interviuri pentru obtinerea unui job entry-level si semna pe loc oferta de job pentru unul din posturile disponibile. Angajatorii cauta tineri romani intre 18-30 ani, vorbitori de limbi straine: engleza sau rusa, germana, franceza, italiana sau greaca. Experienta in domeniu nu este necesara, persoanele angajate vor beneficia de training inainte de plecare si la locul de munca. Candidatii care doresc sa obtina o calificare in domeniul hotelier, vor putea urma un curs de formare profesionala si obtine un atestat profesional recunoscut de Ministerul Muncii si Educatiei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.