Home Economie ANAF. Contribuabilii obligaţi să trimită documentele exclusiv online

ANAF. Contribuabilii obligaţi să trimită documentele exclusiv online

Farmaciile Dr. Max – Parasinus Penta pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, incluzând febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri în gât, precum și a simptomelor asociate inflamației sinusurilor (nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor).

Documentele transmise către fisc în format letric (scris), nu vor fi luate în considerare, urmând ca acesta să notifice contribuabilii/plătitorii cu privire la obligativitatea comunicării prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanță.

De pe 1 martie, contribuabilii sau plătitorii care sunt persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent, sunt obligaţi să transmită organului fiscal central cereri (ANAF), înscrisuri sau orice alte documente, prin mijloace electronice de transmitere la distanţă.

În situația în care contribuabilii/plătitorii nu își îndeplinesc obligația comunicării prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanță a cererilor, înscrisurilor sau oricăror altor documente, iar acestea sunt depuse la organul fiscal central în format letric (scris), nu vor fi luate în considerare, urmând ca acesta să notifice contribuabilii/plătitorii cu privire la obligativitatea comunicării prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanță.

Informaţii suplimentare cu privire la înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual găsiți AICI.

Exit mobile version