Home Economie Ce SURPRIZE MARI pregateste APPLE?

Ce SURPRIZE MARI pregateste APPLE?

Conducerea Apple spune ca produsele la care lucreaza compania in acest moment sunt cele mai bune din ultimii 25 de ani.

Directorul executiv al Apple, Tim Cook, a promis ca, peste mai putin de o saptamana, la  Conferinta anuala a dezvoltatorilor organizata de Apple, Worldwide Developers Conference (WWDC), de la San Francisco, compania va da informatii despre noile tipuri de produse, pe care le va lansa in acest an, scrie Wall Street Journal.

Asteptarile observatorilor si fanilor sunt mari, mai ales dupa ce seful departamentului Servicii si Software pentru Internet, Eddy Cue, a declarat ca produsele la care lucreaza compania in acest moment sunt cele mai bune din ultimii 25 de ani, mai scrie publicatia amintita.

Printre noutatile la care se asteapta multa lume sunt si cele legate de iOS 8. Asrfel, se asteapta ca Apple sa prezinte o noua versiune a sistemului sau de operare pentru dispozitive mobile, cu schimbari mai consistente in ceea ce priveste aspectul si functionalitatea fata de versiunea anterioara, iOS 7, lansata anul trecut.

De asemenea, sunt promise si imbunatatiri pentru aplicatiile de navigare si noi functii pentru iTunes, iar cea mai importanta schimbare vizeaza introducerea aplicatiei Healthbook, conceputa pentru monitorizarii functiilor vitale ale utilizatorilor.

Ca o alta noutate, OS X 10.10 va inlocui actualul OS X Mavericks. Spre deosebire de iOS, sistemul de operare pentru laptopurile Apple va fi modificat substantial, imprumutand unele concepte de design de la iOS 7. Astfel, OS X 10.10 va avea un aspect minimalist, cu pictograme mai clare pentru aplicatii.

Si, cum mult asteptatul nou iPhone va fi lansat peste cateva luni, cu ocazia WWDC este de asteptat sa fie prezentate informatii legate de modurile in care functionalitatea telefonului va fi extinsa.

Se mai asteapta si surprize legate de dispozitivele ieftine care ar putea fi lansate.

Exit mobile version