Home Economie DIRECTIA GENERALA ANTIFRAUDA: 1.181 de posturi scoase la concurs

DIRECTIA GENERALA ANTIFRAUDA: 1.181 de posturi scoase la concurs

Reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a dus la desfiintarea a numeroase posturi, insa acum vine si randul angajarilor.

Pe posturi.gov.ro. a fost publicat anuntul asteptat atat de finantistii care si-au pierdut locurile dde munca in urna reorganizarii ANAF, cat si de multe alte persoane interesate sa isi inceapa activitatea in noua institutie care va lupta cu evaziunea fiscala, mai exact la Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui numar de 1.181 functii publice de inspector antifrauda la Directia Generala Antifrauda Fiscala.

La Directia de Combatere a Fraudei sunt scoase la concurs 280 de posturi. Pentru Botosani, in cadrul acestei directii sunt vacante: un post de inspector antifrauda principal, unul de inspector antifrauda asistent si unul de inspector antifrauda debutant.

Dosarele celor interesati de noile locuri de munca in domeniul fiscal se pot depune pana la data de 2 octombrie 2013. Pe 19 octombrie va avea loc prima proba din concurs, cea scrisa, interviul fiind programat la o data ulterioara.

Pe site-ul Guvernului sunt precizate toate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care vor sa ocupe un astfel de post.

1 COMMENT

Comments are closed.

Exit mobile version