Producatorii agricoli care sunt beneficiari ai schemelor de plata in cadrul Campaniei 2017 a APIA, pot obtine credite din partea good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare institutie financiara nebancara de microfinantare din Romania, parte a grupului Erste, in baza adeverintei eliberate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.
Finanţarea se acorda fara a fi necesara o contribuţie proprie din partea fermierilor iar banii se obtin in una-doua zile.
„Unul din obiectivele noastre fundamentale este sa fim alaturi de toti producatorii agricoli, indiferent de marimea afacerii acestora. Stim ca timpul nu asteapta pe nimeni, de aceea am pregatit pentru cei ce lucreaza in domeniul agricol posibilitatea ca prin intermediul good.bee Credit sa incaseze mai repede sumele asteptate de la APIA. Astfel, good.bee Credit IFN este singura institutie financiara nebancara care poate oferi un astfel de produs tuturor categoriilor de fermieri”, a declarat Oleg Moraru, Director Executiv good.bee Credit.
Creditul se poate ridica pana la 80% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA iar rata de dobanda este 3,04%.
Pentru mai multe informatii, cei interesati pot contacta reprezentantii good.bee Credit IFN SA din cele 22 unitati teritoriale, la numarul de telefon 021.212.07.30 sau pot consulta www.goodbeecredit.ro.
Conform APIA, adeverintele se elibereaza pentru beneficiarii schemelor de plata gestionate in cadrul Campaniei 2017 (schema de plata unica pe suprafata, plata redistributiva, plata pentru practici agricole benefice pentru clima si mediu si masurile de mediu si clima), respectiv pentru cei care intentioneaza sa acceseze credite in vederea finantarii activitatilor curente.
good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009 avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii si produse de creditare adaptate tuturor categoriilor de afaceri mici cu acces limitat la produsele bancare.
good.bee Credit IFN SA a construit o retea puternica la nivel national formata din 22 centre regionale, acoperind 40 de judete, avand consultanti specializati dedicati sa serveasca antreprenori cu afaceri mici si foarte mici, astfel incat sa le asigure sprijinul necesar dezvoltarii acestor afaceri indiferent de marimea si localizarea geografica.