Home Economie IMPOZIT pe femeia casnica! VEZI ce taxe mai pregateste Guvernul Ponta!

IMPOZIT pe femeia casnica! VEZI ce taxe mai pregateste Guvernul Ponta!

Romanii cu venituri mai mari, cei care castiga din chirii, pot sa se pregateasca de dat bani la stat. Dadeau si pana acum dar pe viitor vor plati mai mult. Li se pregatesc taxe noi. In schimb va creste ajutorul social pentru persoanele care nu muncesc.

Prin scrisoarea de intentie pe care Executivul o va trimite Fondului Monetar International, Guvernul Ponta se angajeaza sa introduca o serie de noi biruri asupra romanilor cu venituri mari. In schimb, va creste venitul minim garantat, informeaza Romania TV.

Postul de televiziune a intrat in posesia scrisorii de intentie semnate de Romania cu FMI. Documentul prevede introducerea unor noi taxe, cu data de 1 ianuarie 2014, dar si o serie de noi facilitati pentru romanii cu venituri mici.

Cei care au venituri din chirii vor plati contributii la sanatate si la pensii pentru sumele respective. Asta se va intampla de la 1 ianuarie 2014.

In plus, nevestele sau copiii majori ai oamenilor cu venituri mari, care nu lucreaza, vor aduce costuri suplimentare pentru cei care ii intretin. Cel care aduce banii in casa va plati pentru acestia contributii la pensii si sanatate.

Va fi modificata si modalitatea de impozitare a proprietatii. Aceasta va varia in functie de scopul de folosinta si nu de statutul legal al proprietarului. Cu banii astfel obtinuti, Guvernul vrea sa acorde un ajutor suplimentar, incepand cu luna septembrie, pentru familiile cele mai sarace care se incalzesc cu electricitate, iar din 2014 vor creste venitul minim garantat si nivelul alocatiilor familiale, anchetele pentru obtinerea acestora urmand sa fie simplificate.

Bijuterii din argint si pietre semipretioase la SUPERPRETURI!!!

1 COMMENT

  1. Domnu ponta de cand a venit la putere numai fura romanii bagandule mana in buzunar legal sub diferite impozite,sa bagat la casnice,mai e un pic si o sa bage si la bebelus, Domnu Ponta sunteti la curent ca in statele unite ale Americii o casnica are salariu de 6000 de euro pe cand in Romania ce salariiu ii dati ca sa-i cereti, sa va fie rusine,vreti impozite datine de muncaaaaaa cum dadea Ceausescu.avea toata lumea unpost de munca, si panica la copii asigurata pe ziua de mani,dar guvernatii de azi ne-au adus dega la ruina.RUSINE

Comments are closed.

Exit mobile version