Locuri de munca pentru romani in Germania, Irlanda, Franta, Marea Britanie, prin reteaua Eures

Se cauta asistente medicale, asistent social, bucatari, ospatari, macelari, IT-isti,  si lista mai cuprinde si alte oferte. Salariile difera de la un angajator la altul, de la o tara la alta, unele mai atractive, altele mai putin, dar, oricum, mai mari ca cele din Romania.

In GERMANIA angajatorii asteapta asistenti medicali, ingrijitori de batrani, insa nu specifica ce salariu ofera. Contract de munca permanent. Se lucreaza in 3 schimburi (schimbul 1: interval orar 06.00 – 14.00; schimbul 2: interval orar 14.00 – 22.00; schimbul 3: interval orar 22.00 – 06.00). Se cer cunostinte de limba germana.
Se transmite C.V –ul in limba germana, insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare si copie a permisului de conducere la adresa de e-mail [email protected] zeitarbeit.de, cu specificarea ocupatiei „Altenpflegehelfer”.

Tot pentru GERMANIA se mai cauta mecanic instalator in instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat.

Se cere calificare in domeniu si/sau mai multi ani de experienta profesionala; Permis de conducere categoria B si autoturism propriu. Daca aplicantul nu dispune de autoturism, firma recrutoare poate oferi sprijin in acest sens (gaseste solutii in a asigura transportul de la locuinta la locul de munca).

Salariul va fi calculat in functie de clasa de impozitare in domeniu., precizeaza angajatorul.

Se transmite C.V –ul in limba germana, insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare si copie a permisului de conducere la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea ocupatiei „Anlagenmechaniker”.

Tot in GERMANIA sunt disponibile locuri de electricieni. Se cere calificare profesionala incheiata ca electrician sau o ocupatie similara; permis de conducere autoturism sau autoutilitara si autoturism propriu. Daca aplicantul nu dispune de autoturism, firma recrutoare poate oferi sprijin in acest sens (gaseste solutii in a asigura transportul de la locuinta la locul de munca).

Salariul este de 10 euro brut pe ora.

Se transmite C.V –ul in limba germana, insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare si copie a permisului de conducere la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea ocupatiei „Elektroinstallateur”.

Se mai cauta in GERMANIA – specialist electronica/inginerie industriala. Cerinte : formare profesionala in inginerie electronica sau inginerie electrica. Este de preferat experienta profesionala anterioara in lucrul cu cabluri electrice. Se cere si permis de conducere autoturism sau autoutilitara si autoturism propriu. Daca aplicantul nu dispune de autoturism, firma recrutoare poate oferi sprijin in acest sens (gaseste solutii in a asigura transportul de la locuinta la locul de munca). Nu se epecifica nivelul salariului.

De asemenea, in GERMANIA se cauta si BUCATARI si OSPATARI. Salariul – 1400 – 2200 euro brut/luna (in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea).

 Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date (daca este cazul). Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV model Europass in limba germana, cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

GERMANIA Ajutor in industria gastronomiei de sistem (McDonald’s, Burger King). Se cere calificare incheiata in industria hoteliera si de catering / experienta profesionala in gastronomia de sistem (McDonald’s, Burger King ) constitue avantaj dar nu este obligatoriu. Se cer si cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2.

Se plateste 1400 – 2200 euro brut/luna (in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea).

Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date (daca este cazul).

In FRANTA sunt disponibile 10 locuri de viticultor (taietor vita de vie), cu experienta de minim un an. Se platesc 10,10 euro pe ora. Se cer cunostinte de limba franceza sau engleza.

Se trimite CV  in engleza sau franceza la [email protected], 033545361355, Mr. Gaetan BROTHIER.

In BELGIA se cauta macelari sau persoane care au experienta de lucru intr-un abator. Se va procesa doar carne de porc. Competente necesare la locul de munca: controlul carcaselor sau bucatilor de carne primite; prelucrarea carnii (taiere, dezosare, fasonare); distribuirea carnii in functie de clasificatie (categorie, conformatie, grasime) si natura lor (pentru fierbere, pentru gratar, etc.); taierea, forfecarea sau tocarea bucatilor mici de carne; pregatirea carnii pentru fruiptura, carnati, mezeluri; pregatirea si ambalarea bucatilor de carne pe specialitati (tavi, hartie alimentara, etc.); inregistrarea clientilor; informarea clientilor cu privire la originea carnii si metoda de preparare; pastrarea igienica a ustensilelor de lucru si a spatiului de lucru; taierea, dezosarea, pregatirea carnii de porc.

Cerinte: calificare de macelar sau experienta intr-un abator; cel putin 2 ani experienta ca macelar, permis categoria B.

Angajatorul ofera intre 12,46 si 13, 87 euro brut pe ora, in functie de calificare. Contractul este pe perioadanedeterminata, full-time.

Se transmite CV limba engleza la urmatoarele 2 adrese de email: [email protected] si [email protected] Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Pentru IRLANDA se cauta asistenti medicali care sa lucreze in spital, cu experienta de minim un an si are sa vorbeasca bine engleza.

Activitatea se va desfasura in spital, in diverse domenii: • bolile aparatului digestiv • endoscopie • activități postoperatorii chirurgicale. Se cer si  abilități PC (WORD, EXCEL), Se lucreaza  39 ore pe saptamana, in schimburi (12 ore pe schimb, extra la nevoie).

Se cere inregistrare ca asistent medical in Romania • inregistrare in Nursing Midwifery Council (UK). Acest centru ofera ingrijire la mai mult de 100.000 de pacienti anual.

Salariul este de la 2008 euro brut/ luna, in functie de experienta. Se ofera asistenta privind cazarea.

Se contactează Best Personnel Ltd prin adresa de e-mail: [email protected] Tel. 0035 312 933 641.

IRLANDA se mai cauta PHP Developer, pentru Net Affinity,  o firma care s-a extins rapid in Europa lucrand exclusiv in domeniul hotelier si care furnizeaza inclusiv aplicatii informatice in domeniul rezervarii/booking-ului online pentru hoteluri independente sau grupuri de hoteluri.

Activitatea este condusa de o echipa creativa de dezvoltatori, designeri si specialisti in marketing, ideile si entuziasmul acestora determinand firma sa furnizeze servicii de nivel inalt, lucru care incanta clientii. Mediu de lucru prietenos, tolerant, stimulant. Postul este pentru cunoscatori de PHP – nivel expert, MySQL, PostgreSQL.
Pot aaplica absolventi in domeniul IT cu cel putin 2 ani experienta in: PHP-nivel expert , MySQL Postgre SQL si Database design.

Salariul este de 32.000 de euro pe an, contract pe perioada nedeterminata.

Se trimite CV format Europass la [email protected]

In MAREA BRITANIE se cauta ASISTENT SOCIAL, cu 33.998 de lire, brut, pe an, bun cunoscator de limba engleza. CV in limba engleza pe adresa de email: [email protected]

MAREA BRITANIE – posturi de asistent medical. Se lucreaza in spitale din diverse locatii din regiune, program de lucru 37,5 ore pe saptamana, 27 zile concediu pe an plus cele 8 zile de sarbatori legale.

Salariul este de 21.000 – 27.901 lire pe an.

Se cere experienta de minim un an si cunoasterea limbii engleza.

Se depune Cv in engleza la consilierul EURES [email protected]

NORVEGIA – Se cauta bucatar preparate asiatice, cu calificare in bucataria chineza, asiatica si cunoscator al limbii engleza.

Salariul – 4000-4700 euro brut/luna, in functie de calificari si experienta. Angajatorul ajuta la gasirea unei locuinte si aducerea familiei in Norvegia. Se trimit: scrisoare de intentie si CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] Diplome si alte documente se vor prezenta in cazul unui interviu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.