Home Economie Prins cu tigari de contrabanda, la vanzare in bar!

Prins cu tigari de contrabanda, la vanzare in bar!

Actiunile specifice ale jandarmilor botosaneni pe linia prevenirii si combaterii comertului cu produse accizabile s-au finalizat in data de 27 mai a.c. cu intocmirea unui dosar cu acte de sesizare ale organelor de urmarire penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani a depistat un barbat care vindea tigari de provenienta extracomunitara intr-un bar din apropierea cartierului Parcul Tineretului.

1712 tigarete, din care 51 de pachete, iar diferenta sub forma de legaturi a cate 20 de tigari legate cu elastice au fost gasite in urma controlului efectuat de jandarmi atat in bar, cat si intr-un autovehicul parcat in apropiere, care apartinea vanzatorului.

Intreaga cantitate de tigari, pe care barbatul o cumparase din zona Pietei Centrale a municipiului Botosani, de la o femeie, la pretul de 7 lei per pachet, a fost ridicata in vederea confiscarii si va fi predata politistilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice in vederea continuarii cercetarilor.

Exit mobile version