Home Economie S-a scumpit apa!

S-a scumpit apa!

Operatorul Nova Apaserv a anunțat noile tarife pentru apa potabilă și canalizare.

S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani aduce la cunoștința utilizatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare-epurare noile prețuri și tarife unice la apă potabilă și la canalizare-epurare care se vor aplica începând cu data de 1 decembrie 2021. Noile tarife au fost aprobate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA Botoșani” prin Hotărârea Adunării Generale a Asociaților nr. 168 din 14.12.2021 și avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul nr. 914688 din 04.10.2021.

Astfel, apa potabilă produsă, transportată și distribuită pentru întreaga arie de operare va costa 5,22 lei/mc (fără TVA) iar la canalizare-epurare pentru întreaga arie de operare noul tarif este 3,05 lei/mc (fără TVA).

Conform legislației fiscale în vigoare, cota de T.V.A aplicabilă pentru serviciile de alimentare cu apă și de canalizare-epurare este de 9%.

Prețurile tarifele sunt valabile pentru toate localitățile în care S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani prestează servicii publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare-epurare.

Exit mobile version