Home Economie Un VIRUS de pe FACEBOOK fura toate parolele din browser!

Un VIRUS de pe FACEBOOK fura toate parolele din browser!

Acest virus se raspandeste prin reteaua de socializare Facebook si deja au fost afectate peste 800.000 de conturi.

Acest virus apare sub forma unui link trimis pe email sau pe Facebook de un prieten, scrie New York Times, care citeaza specialisti italieni.

Mesajul iti spune ca un amic ti-a dat „tag” intr-un text de pe Facebook.

Daca vei deschide reteaua de socializare din vei accesa linkul, vei fi trimis pe alt site si ti se va cere sa descarci o extensie de browser, pentru a vedea un clip.

Cand vei descarca acel fisier, virusul va avea acces la parole si la tot ce ai salvat pe browser.

Potrivit specialistilor, acest virus se raspandeste cu o rata de 40.000 de atacuri pe ora si a infectat deja 800.000 de conturi, prin browserul Google Chrome.

Google a sters deja extensia care permite descarcarea virusului, iar Facebook incearca sa blocheze accesul utilizatorilor la link.

1 COMMENT

  1. E un pic cam veche treaba. In Cluj, acum o luna a fost isterie din cauza acestui virus. Virusul tag-uia aproximativ 10 oameni din contul tau, cam putini pentru numarul mare de prieteni pe care il are oricare pe facebook. Totodata erau trimise si cate 3 mesaje prin care te anunta ca cineva te-a tag-uit intr-un video. Asa ca dupa ce am fost infestat (detectat imediat) am “mass-uit” facebookul cu mesaje de atentionare despre acest virus. Astfel zona noastra (probabil zona Romaniei) a cam fost atent la acest virus.

Comments are closed.

Exit mobile version