11.11.2011, ora 11:11:11 AM

Astazi, 11 noiembrie 2011, la ora 11:11:11 AM, adeptii numerologiei ne prezic „un eveniment iesit din comun”. In asteptarea lui, numeroase site-uri au dat amploare fenomenului 11.11.11. Nimeni nu se incumeta sa ne spuna. Chiar daca pentru majoritatea dintre noi, concordanta de cifre, realizata doar o data pe secol, va trece neobservata, amatorii de stiinte oculte si esoterice vad un simbol unic de care trebuie neaparat sa profite.

Numerosi elvetieni – dar si chinezi – si-au programat in aceasta zi (nu se stie daca si ora va fi potrivita) data casatoriei. In China, data de 11 noiembrie este considerata purtatoare de noroc si foarte potrivita pentru a pune capat celibatului.
3.000 de cupluri isi vor schimba verighetele la Shanghai in aceasta zi de 11 noiembrie 2011, si sute de alte perechi vor face la fel in alte localitati chinezesti. Mai aproape de noi – dar nu neaparat mai la indemana – Asociatia nevazatorilor din Spania organizeaza o loterie speciala dotata cu un premiu de 11 milioane de euro.
Pe Facebook s-au creat numeroase grupuri in jurul acestor cifre – multe pentru ca e o zi de aniversare – dar si altele care asteapta nerabdatoare sentinta cifrelor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.