Home Internațional ACCIDENT cumplit in ITALIA! Un ROMAN si copilul lui au DECEDAT

ACCIDENT cumplit in ITALIA! Un ROMAN si copilul lui au DECEDAT

Foto: gazetaromaneasca.com

Pe 23 februarie, un grav accident a pus capat vietii unui tanar raman. Si copilul acestuia, de numai trei ani, a sfarsit in urma acest accident groaznic produs pe soseaua statala SS19, in localitatea Buccino din provincia Salerno.

Impactul frontal intre autoturismul condus de romanul de 30 si o alta masina, la volanul careia se afla un italian de 53 de ani, le-a fost fatal ambilor conducatori auto. In masina tanarului Ioan Samson se afla si fiul acestuia, de doar trei ani. Copilul era pe bancheta din spate, dar impactul i-a produs traumatisme fatale micutului. Cadrele medicale sosite la locul accidentului nu i-au mai putut salva viata prin manevrele de resuscitare. .

Ioan Samson, romanul de 30 de ani decedat in urma cumplitului accident, era rezident de mai muti ani la Caggiano. De 10 zile devenise tata pentru a doua oara.

Celalalt conducator auto, italianul Biagio Padula a mai trait pana a ajuns la spital, dupa care inima i-a cedat.

Despre tanarul roman care a incetat din viata in acest cumplit accident rutier, gazetaromaneasca.com scrie:  „Frumoasa sa familie se integrase foarte bine in Caggiano, unde fiul sau frecventa gradinita si el lucra ca muncitor. Fratele sau, care locuieste la Pertosa, a fost ales consilier local in actuala majoritate, motiv de mandrie pentru intreaga familie”.

Exit mobile version