Home Internațional INCREDIBIL! O persoana a fost declarata de gen neutru!

INCREDIBIL! O persoana a fost declarata de gen neutru!

Aceasta persoana nu este nici femei, dar nici barbat si a fost recunoscuta in mod legal.

Norrie este un tanar care s-a nascut in Scotia. A suferit o operatie de schimbare de sex, care nu a reusit, iar in 1989 a renuntat sa mai ia hormoni.

Astfel, Tribunalul din Australia „recunoaste ca o persoana nu poate fi nici de sex masculin si nici feminin si prin urmare autorizeaza inregistrarea unei persoane ca fiind de un gen nespecificat”.

Justiția a respins, astfel, recursul formulat de statul New South Wales pentru a fi recunoscute numai genurile feminin si masculin, potrivit Daily Mail.

Norrie a depus o cerere prin care solicita crearea unei categorii suplimentare pentru „genul neutru”, precizand ca nu se simte nici femeie, nici barbat.

In 2010, registrul de stat-civil din New South Wales a fost de acord sa o inregistreze in categoria de gen „nespecificat”, dar au existat mai multe contestații, astfel ca a devenit de gen „neutru”.

Mai exista un caz similar care se judeca in prezent in tribunalele din SUA.

Valeria Jones si-a dat in judecata fostul angajator, cerand despagubiri de 518.000 de dolari deoarece compania s-a referit la ea folosind termeni feminini, desi se identifica „de gen neutru”.

Exit mobile version