Home Internațional INTERLOPII ROMANI au speriat ITALIA!

INTERLOPII ROMANI au speriat ITALIA!

Unul dintre ei a fost executat cu focuri de arma intr-o piata publica.

Miercuri, interlopul timisorean Jean Sorin Crihan a fost impuscat cu doua focuri de pistol intr-o piata din localitate Desenzano del Garda de langa Brescia, Italia.

Potrivit presei italiene, atacatorul purta haine inchise la culoare si gluga pe cap.

Jean Crihan a fost implicat in scandalul cu liderul interlop Sorin Udrea de la barul Lepa Brena din Timisoara, dupa acest incident urmand bataia de la barul Ibiza, cand un alt intrelop, Tudor Stoiti a ajuns cu o sabie infipta-n umar la spital dupa o bataie cu fratii Gazibara.

Atacatorul interlopului l-a asteptat pe Crihan la barul unde acesta obisnuia sa vina. Cum acesta nu a aparut, s-a dus sa il caute si pana la urma cei doi s-au intersectat, pe drum.

Atacatorul misterios  a scos pistolul si a tras trei focuri spre el, doua impuscaturi nimerindu-l. Arma folosita in atac a fost un pistol calibrul 7,65 mm.

Gloantele i-au provocat lui Jean Sorin Crihan rani in piept, umar si axila, in urma lor victima cazand la pamant intr-o balta de sange. Agresorul a isparut la volanul unui minivan.

Conform bresciatoday.it, viata interlopului timisorean, internat acum la un spital din Brescia nu este in pericol.

Carabinierii au izolat zona, iar criminalistii au ridicat probe ADN de pe sticla de Coca Cola din care a baut atacatorul, incercand acum sa stabileasca identitatea atacatorului.

De asemenea, sunt studiate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona, pentru identificarea agresorului romanului.

Exit mobile version