Home Internațional NAPOLI: Copii romi, de origine romana, angajati ASASINI!

NAPOLI: Copii romi, de origine romana, angajati ASASINI!

Jurnalistii italieni de la „Il Corriere” au realizat un reportaj cu copii romi folositi de mafia napoletana pentru comiterea unor crime la comanda.

Copiii romi sunt folositi de mafia napoletana, Camora, pe post de asasini si ar face orice pentru bani, de la prostitutie la transport de arme, scriu jurnalistii de la „Il Corriere”.

Jurnalistii italieni au surprins imagini dramatice la periferia de est a orasului Napoli, controlat de Camora, una dintre cele mai temute organizatii mafiote. Baiatul rom, de 10 ani, tine in mana o pusca si un incarcator. Cand vede ca este urmarit fuge in directia unor baraci.

Copiii romi ajung sa lucreze pentru mafia napoletana din cauza saraciei. Ei transporta arme, dar si ucid la comanda. Odata racolati de mafioti, copiii sunt platiti in functie de ce fac pentru Camora, mai scriu jurnalistii italieni citati de Romania TV.

In asa numita tabara de romi de la Brecce, o fosta zona industriala, traiesc, potrivit presei italiene, aproximativ 200 de familii de tigani originari din Romania, majoritatea din Calarasi. Ei stau in conditii inimaginabile de saracie. Familiile isi dau copiii pe mana mafiei, pentru a face bani.

Exit mobile version