Home Internațional Romanii, JIGNITI de un politician italian

Romanii, JIGNITI de un politician italian

Acesta a postat pe Facebook declaratii jignitoare la adresa romanilor si le cere acestora sa plece din Italia.

Graziano Paolo Accoli, consilier local in Lecce, Calabria, a avut o reactie violenta la adresa tuturor romanilor, dupa ce un copil din Italia a fost ucis de un roman fara permis, intr-un accident. Acesta le cere tuturor romanilor sa plece din Italia, potrivit Romania TV.

„Un bastard roman a ucis un baietel, in Calabria”, scrie Graziano Paolo Accoli, consilier local, pe contul sau de Facebook.

„Romania este oaia neagra a Europei si Italiei, sa le inchidem portile si sa ii trimitem pe toti romanii acasa”, se dezlantuie oficialul local din Calabria.

Accidentul a avut loc in localitatea Sellia Marina, situata in regiunea italiana Calabria.

Romanul, aflat la volanul unui vehicul de teren, Grand Cherokee, a lovit copilul italian in fata magazinului de fructe al tatalui acestuia, pe drumul statal SS106. Vehiculul condus de roman s-a oprit in alte doua masini care erau parcate.

Soferul roman, Andrei Valentin Epure, in varsta de 26 de ani, a fost ranit in accident si transportat la spital. El avea permisul de conducere suspendat pentru conducere in stare de ebrietate.

Autorul accidentului a fost arestat pentru omor din culpa. Anchetatorii italieni incearca sa stabileasca circumstantele exacte ale producerii accidentului.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version