Home Internațional Tara europeana care NU MAI PRIMESTE imigranti. Si-a inchis complet granitele

Tara europeana care NU MAI PRIMESTE imigranti. Si-a inchis complet granitele

Daca pana acum le permite musulmanilor din zone de razboi sa intre in tara, de acum si-a inchis „complet” granita pentru toti imigrantii. Cat va dura asta, ramane de vazut. 

Este vorba de Macedonia. Masura acesteia vine dupa ce Slovenia si Serbia au anuntat impunerea unor noi restrictii in ceea ce priveste accesul acestora pe teritoriul lor, informeaza Reuters. 
 
Potrivit Ministerului de Interne din Macedonia, niciun imigrant nu a intrat marti din Grecia pe teritoriul acestei tari.
 
Macedonia a introdus, duminica, masuri suplimentare la frontiera cu Grecia, permitand doar tranzitul refugiatilor care vin din zone unde in mod clar este razboi. Spre exemplu, conform autoritatilor elene, Macedonia permitea trecerea refugiatilor din regiunea siriana Alep, dar nu a celor care locuiesc in Damasc (Siria) sau in Bagdad (Irak).
 
In urma cu aproximativ doua saptamani, Macedonia a impus alte restrictii la frontiera cu Grecia, permitand doar trecerea refugiatilor din Siria si Irak. Din cauza restrictiilor, 13.000-14.000 de imigranti extracomunitari care incearca sa ajunga in Occident sunt blocati in nordul Greciei.
 

Exit mobile version