Home Internațional UNGARIA: Accident grav cu autocar romanesc! Zeci de persoane ranite!

UNGARIA: Accident grav cu autocar romanesc! Zeci de persoane ranite!

Cel putin 22 de persoane au fost ranite la bordul unui autocar inmatriculat in Romania, care a iesit de pe autostrada M6 in apropiere de Mohacs, in sudul Ungariei, vineri seara, in jurul orei 20.15, a anuntat un purtator de cuvant al autoritatii pentru gestionarea dezastrelor, citat de MTI.

Ministerul Afacerilor Interne precizeaza, intr-un comunicat, ca in urma verificarilor efectuate asupra cetateniei persoanelor implicate in accident, a rezultat ca, dintre cei 22 de raniti, doar trei au cetatenie romana. Dintre cele trei persoane de cetatenie romana, doua sunt adulte si una este minora, se precizeaza in comunicatul MAI.

Autocarul efectua o cursa speciala. Anett Kasza a declarat ca la bordul vehiculului se aflau 29 de persoane, atat adulti, cat si copii. Trei persoane au fost ranite grav, iar 19 au rani usoare. Toti ranitii au fost spitalizati.

Autoritatile au inchis tronsonul de autostrada pe care a avut loc accidentul pentru operatiunile de salvare. Autocarul a lovit parapetul si a cazut intr-un canal adanc de 10 metri de pe marginea drumului, rasturnandu-se pe o parte.

Cei trei romani raniti in urma accidentului rutier in care a fost implicat un autocar romanesc vineri seara in Ungaria, doi adulti si un minor, nu prezinta leziuni grave, care sa le puna viata in pericol, informeaza Ministerul Afacerilor Interne dupa evaluarea efectuata la fata locului in cele doua spitale din Pecs si Mohacs, unde au fost transportati ranitii.

Exit mobile version